Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Het Bollekesfeest in Antwerpen

Het Bollekesfeest is in de eerste plaats een gelegenheid om alle facetten van Antwerpen te leren kennen. Drie feestelijke dagen lang laat de metropool haar charmes en culinaire en brouwerijspecialiteiten zien, en pakt ze uit met talloze activiteiten: rondleidingen per boot in de coulissen van de Antwerpse haven, uitstapjes voor lekkerbekken, dansworkshops, een vis- en zeevruchtenmarkt, kraampjes met streekproducten en uiteraard mosselen-friet. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met brouwerij De Koninck, die op vrijdag 16 augustus om 16u het startsein voor de festiviteiten geeft met een aperitief op de Grote Markt.

Tijdens deze drie dagen staat heel uiteenlopende muziek op het programma op de Grote Markt, het Steenplein aan de Schelde en de Groenplaats. Aan bod komen Vlaams en internationaal variété, maar daarnaast zorgen verscheidene DJ sets voor een sfeer van  Ibiza aan de Schelde. Op het menu: Laura Tesoro, Cookies And Cream, Absynthe Minded, De Mens, Joki of ook Sven Van Hees.

Meer info: https://www.visitantwerpen.be/nl/bollekesfeest-2019

Waar parkeren?

Op www.interparking.be vindt u de parking in de buurt van uw bestemming in Antwerpen. Hou uw Pcard+ bij de hand en geniet 30% korting op het gebruikelijke tarief.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen