Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

eat ! BRUSSELS

 

Op 6, 7, 8 en 9 september e.k. slaat het festival eat ! BRUSSELS, drink ! BORDEAUX zijn tenten opnieuw op in het park van Brussel. Vier dagen lang kunnen de bezoekers er de creaties van een twintigtal Brusselse chefs proeven. Bij deze gastronomische gerechten voor de unieke prijs van 9 euro schenken een vijftigtal wijnbouwers en –handelaars uit de Bordeauxstreek uiteenlopende wijnen, die de eenvoud, verscheidenheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de bordeauxwijnen illustreren.

Als afspiegeling van de diversiteit van het Brusselse culinaire aanbod zal het Internationale Dorp bijzondere aandacht besteden aan 11 steden, provincies en regio’s die partner zijn van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Vergast uzelf op een culinaire ronde van de wereld zonder de hoofdstad te verlaten.

Nieuw dit jaar: een kaasbar en een dessertentoonbank voor nog meer smaakplezier.

Enkele niet te missen hoogtepunten: in de Lokettenzaal van het BIP zullen 4 MasterClasses worden gehouden. Een uitgelezen kans om alles te leren over een familie van de bordeauxwijnen.

Waar parkeren?

Onze parkings Wet en Albertina liggen in de onmiddellijke buurt van het festival. Ze zijn alle dagen 24u/24 open tegen het voordeeltarief van 5 uur voor de hele avond vanaf 19 uur, dankzij uw Pcard.

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen