Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Zoute Grand Prix

Zoals elk jaar komen de liefhebbers van legendarische sportauto’s in Knokke-Heist tijdens het eerste oktoberweekend bijeen voor de nu al befaamde Zoute Grand Prix.

Het is opnieuw het concours d’élégance dat de meeste aandacht zal opeisen op zaterdag 6 en zondag 7 oktober. Eens te meer zal het publiek buitengewone wagens kunnen bewonderen, waaronder de BMW M1 en de «Formula 1 icons» die niemand onverschillig laten. Bijzonder aan deze editie: de organisatoren hebben enkele verrassingen in petto om de 70 verjaardag van Porsche en Land Rover te vieren. In totaal zullen meer dan 70 klassieke wagens worden tentoongesteld.

De Zoute Grand Prix staat ook voor 15 «premium» merken die hun boegbeelden – waaronder enkele Belgische primeurs! – komen voorstellen en voor verscheidene veilingen die in goede banen worden geleid door het beroemde huis Bonhams. De Zoute Rally wordt een eerbetoon aan de «oldtimers», terwijl de ronkende motoren van de GT’s op 7 oktober zullen weerklinken tijdens de Zoute GT.

In 8 edities tijd is de Zoute Grand Prix uitgegroeid tot het niet te missen trefpunt voor al wie van mooie sportauto’s houdt. Dit mondaine event, dat onlosmakelijk verbonden is met het geraffineerde imago van de meest chique badplaats aan de Belgische kust, lokt steeds meer Belgische en buitenlandse bezoekers, verenigd in hun liefde voor ontspanning en snelheid. Vorig jaar was u met meer dan 150.000!

Ook dit jaar zorgt Interparking voor een parking die speciaal voor de gelegenheid zal worden opgericht, maar dit jaar wel op de site van Knokke Hippique. Een gratis pendeldienst met bussen naar de festiviteiten zal georganiseerd zijn.

Meer info en reservatie: www.zoutegrandprix.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen