Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
21 jan 2017

Een parking alleen voor u

Parking Ixelles Shopping: vlakbij de handelszaken

Elsene is ongetwijfeld een van de meest levendige Brusselse gemeenten. Dankzij de parking Ixelles Shopping bevindt u zich meteen in het hart van een van de meest dynamische wijken van de hoofdstad. Deze parking ging in 2014 open en is exclusief voorbehouden aan abonnees en houders van een Pcard+. Een exclusiviteit van Interparking die u toegang verschaft tot het zenuwcentrum van Elsene: shopping, restaurants, bars, cultuur… U vindt er beslist uw gading.

Op het Sint-Bonifaasplein vindt u een ruime waaier van trendy restaurants met menu’s naar ieders smaak. Vóór of nadat u lekker getafeld heeft, is er keuze te over om een stukje cultuur mee te pikken: naast de vele bioscopen en schouwburgen hoeft u ook niet ver te lopen tot aan het Museum van Elsene. Als u eens goed wil rondneuzen, beproef dan uw geluk in de talloze kunstgalerieën langs uw parcours tussen het Flageyplein en de Louizalaan.

Om te shoppen is dit uiteraard een van de populairste wijken van Brussel, met talrijke boetieks langs de Elsensesteenweg en de Gulden Vlieslaan. Als u langs de winkels flaneert, zult u ongemerkt en onvermijdelijk aanbelanden op de Louizalaan of het Stefaniaplein.

Op het einde van de dag kunt u van een moment van welverdiende ontspanning genieten in een van de bars en bistro’s in de omgeving van het Fernand Coqplein. Of u nu houdt van de traditionele brasserie, graag nieuwe bieren proeft of veeleer op zoek bent naar een gezellige tapasbar, in Elsene wordt u op uw wenken bediend.

Dankzij de parking Ixelles Shopping keert u er terug telkens wanneer u er zin in heeft!

Ontdek alle details van parking Ixelles Shopping.

Nog geen houder van een Pcard? Ontdek de vele voordelen en bestel ook de uwe online.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen