Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Wedstrijd Axelle Red

Samilia is een stichting die het grote publiek en de politieke beslissingnemers bewust wil maken van wantoestanden die een inbreuk vormen op de fundamentele mensenrechten. De Stichting steunt projecten op het terrein om potentiële slachtoffers te sensibiliseren voor de mensenhandel die de meest kwetsbare bevolkingsgroepen bedreigt. Met voorlichtings- en opvoedingsprojecten werkt Samilia via drie krachtlijnen: alarmeren, herinschakelen en sensibiliseren. De aandacht wordt in het bijzonder gericht op de gedefinieerde gevallen van uitbuitingvan de VN: gedwongen prostitutie, slavernij, orgaanverwijdering, enz.

Onder de al bestaande projecten vermelden wij de sensibiliseringscampagnes rond de problematiek van seksuele uitbuiting in Europa, of voorlichtingsacties gericht op mensenhandel in het Afrikaanse voetbalmilieu.

Om haar acties te ondersteunen, organiseert Samilia haar traditionele lenteconcert, in samenwerking met talrijke partners, waaronder Interparking.

Dit jaar zal zangeres Axelle Red op 19 april een uitzonderlijk concert geven in het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Alle inkomsten zullen naar de financiering van nieuwe projecten gaan. Als geëngageerde artieste en humanistische militante zet Axelle Red zich in voor een wereld met meer rechtvaardigheid en minder geweld, vooral dan tegen vrouwen.

Als partner van dit buitengewone evenement geeft Interparking 5 x 2 plaatsen weg.
Naast kaarten voor het concert krijgen de winnaars vooraf een welkomstdrink vanaf 19 uur en na het optreden een walking dinner aangeboden.

Interesse?
Neem bij de hand de code die beschikbaar is onderaan uw newsletter of de 6 laatste cijfers van uw Pcard+ en neem deel aan onze wedstrijd om je tickets te winnen. Succes!
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Meer informatie over de activiteiten van de Stichting Samilia: http://samilia.org/

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen