Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Een tripje naar Brugge

Ice Magic laat u zeker niet koud

Ice Magic zal beslist een bewonderende blik wekken bij kinderen. Daarnaast zal de opeenvolging van technische hoogstandjes ongetwijfeld ook indruk maken op de volwassenen. De bezoeker begint aan een uitzonderlijk avontuur en zal op zijn weg talrijke prachtige ijssculpturen ontdekken. De verbeelding en de bedrevenheid van de artiesten worden gecombineerd met een temperatuur van -6°C om de magie van deze belevenis helemaal tot leven te brengen. Wat dit festival nog unieker en bijzonder maakt is de vergankelijkheid van de personages door de broosheid van de materie waaruit ze zijn vervaardigd. “Frozen”, “Ice Wonderland”, “Ice World”, “Ice Age 3”, “Ice Fantasy”, “Ice Planet”, “Ice Palace”, “Magical Wonders”,… telkens weer andere thema’s die tijdens de vorige edities jong en oud hebben weten te bekoren. Dit jaar kunt u zich laten onderdompelen in de betoverende wereld van “Wanagogo Ice Magic” en er de vrolijke bij Maya in haar ijsbloemenparadijs en Wickie De Viking, het dapperste jongetje van de hele wereld, ontmoeten.

Internationaal succes

Op uitnodiging van de stad Parijs trok Ice Magic tot tweemaal toe zijn eco-thermisch paviljoen op de prestigieuze Champs Elysées op en verwelkomde maar liefst 270.000 bezoekers tijdens de Internationale Kerstmarkt. Ook de stad Brussel nodigde Ice Magic vorig jaar uit om in het kader van “Winterpret – Plaisirs d’Hiver” een heuse ijssculptuurstructuur op te zetten. Als centrale thema werd gekozen voor Belgische striphelden. Niet minder dan 160.000 bezoekers kwamen de verschillende sculpturen bewonderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook Frankrijk, Italië, Spanje en Turkije belangstelling hebben voor Ice Magic. De bakermat en thuisbasis van Ice Magic is Brugge, waarmee het festival onlosmakelijk verbonden blijft.

Het dragen van gepaste winterkledij wordt uiteraard warm aanbevolen. Hou die wanten en mutsen al in de aanslag… want Brugge wacht op u!

Meer informatie: www.ijssculptuur.be

Als houder van een Pcard kunt u tussen 19u en 7u genieten van ons speciale avondtarief van 2,25 euro. Meer informatie: www.pcard.be

Wedstrijd

Neem deel aan onze westrijd* en win misschien 2 tickets voor de ljssculpturen Festival.
Om aan deze westrijd deel te nemen, hoeft u gewoon op de website www.pcard.be/icemagic-nl te gaan en de instructies te volgen. Winnaars zullen op het einde van de wedstrijd geselecteerd worden.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen