Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Er is altijd een festival bij jou in de buurt

Les Ardentes, Luik, 4 tot 7 juli

Het eerste weekend van juli is het in Luik te doen. Het festival Les Ardentes nodigt voor de 14e editie het beste van rap- en electroscènes uit. Op het programma dit jaar, de Belgische sensatie Roméo Elvis, de New York rapper Pusha-T, de befaamde Booba, de Franse electro-genie Petit Biscuit, de sensationele Aya Nakamura, de locale King Fu, de dansmachines Black Eyed Peas of de levende hip hop legende Grandmaster Flash.

Meer informatie: http://www.lesardentes.be/

Waar?

In Parc Astrid de Liège – Coronmeuse, nabij de snelwegen E25, E40, E313 en E42. Tot de ingang, volg gewoon de richting “HALLES DES FOIRES” de Coronmeuse.

Waar parkeren?

Wij bieden twee parkings aan in Luik : parkings Cité en Saint-George

Gedurende het festival geniet u van een exclusief forfait van 5 euro per dag. Vraag gewoon uw parking-ticket “Les Ardentes” bij de aankoop van uw ingangticket voor het festival.

Gentse Feesten, Gent, 19 tot 28 juli

De Gentse Feesten zijn veel meer dan een muzikaal festival: het is een groot populair festival dat dagelijks meer dan 100.000 mensen trekt in de straten van Gent. Het evenement onderscheidt zich door zijn openheid voor alle doelgroepen: jong en oud zullen hun geluk vinden.

Het programma van dit jaar: een avond gewijd aan de muziek van de jaren ’50, Praga Kahn en Discobar Galaxy om te dansen tot in de vroege uurtjes, een paar coverbands (Queen, Rolling Stones, U2), de Vlaamse rap sensatie Stikstof, Guy Swinnen (The Scabs), zangeres Laura Tesoro die bekend werd dankzij een briljante verdedigen van onze kleuren op het Eurovisiesongfestival, en een groot bal op het thema van de jaren  1900.

Meer informatie: https://gentsefeesten.stad.gent/

Waar parkeren?

Drie parkings heten u welkom in Gent voor een totaal van 2.000 plaatsen : de Center, de Kouter en Gent Zuid

Brussels Summer Festival, Brussel, 14 tot 18 augustus

Verspreid tussen het Paleizenplein en de Kunstberg, biedt het BSF voor elk wat wils, een combinatie van jonge scheuten, de huidige sterren en ware legendes. Deze editie van 2019 is geen uitzondering op de regel en nodigt uit tot een indrukwekkende line-up Christine & The Queens, Booba, Son Lux, Feu! Chatterton, Lost Frequencies, Mustii en Blanche aan de zijde van de sterren van de afspeellijsten van het moment. Grote namen van de pop industrie zullen aanwezig zijn, zoals de legende Giorgio Moroder, de Britse rockpop Manic Street Preachers of de Belgische popsterren Hooverphonic. Aan de kant van de rijzende sterren zullen we de Namurois de Glauque nauwlettend in de gaten houden.

Meer info: www.bsf.be

Waar parkeren? Genieten van onze voordelig tarief van 6 euro voor de avond vanaf 19u. We bieden deze volgende parkings in de buurt van het festival: Albertina-Square, 2 Portes, Entre 2 Portes, Grote Markt, Zavel-Poelaert, en Guldenvlies

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen