Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

In het spoor van Spider-Man… naar Venetië!

Op 3 juli maakt Spider-Man een opzienbarende terugkeer op het witte doek, met een nieuwe episode: « Spider-Man : Far From Home ». Dit nieuwe opus in regie van Jon Watts (al achter de camera voor « Spider-Man : Homecoming » uit 2017), voert de door Stan Lee bedachte held ver weg van zijn gebruikelijke avonturen in New York.

Na de gebeurtenissen tijdens de episode « Avengers : Endgame » zal Peter Parker nogmaals proberen om de wereld te redden tijdens een zwerftocht waarin hij zijn vijanden moet bekampen op nieuwe grondgebieden: Londen, Berlijn, Praag, de Alpen en… Venetië.

Om dat te vieren, geeft Interparking in samenwerking met Sony Pictures een verblijf van drie nachten voor 2 personen in Venetië weg. Daar herbeleeft u de avonturen van de beroemdste van alle Marvel-superhelden. Wees klaar voor de « Far From Home Experience »!

Op het programma: bezoek aan het San Marcoplein, het schouwtoneel van de spectaculairste actiescènes van de film, en aan de beroemde Basiliek van San Marco. Vervolgens kunt u al uw zintuigen scherpstellen tijdens een bezoek aan het Dogepaleis, waar Spider-Man zich van zijn ergste vijanden heeft ontdaan.

Dan volgt een rondvaart op de Venetiaanse kanalen tijdens een privé boottocht tussen de gondels. Profiteer ervan, want al uw zintuigen worden nadien hard op de proef gesteld: kliminitiatie op een verticale toren en benjispringen vanaf het hoogste platform van Europa. Een test die duidelijk zal maken hoe goed u bestand bent tegen extreme sensaties!

Tot slot schenken wij u naast logies in een luxehotel een maaltijd voor twee in de beste pizzeria aan de zeezijde van de stad.

Interesse?

Doe mee aan onze wedstrijd en waag uw kans.

Meer info over « Spider-Man : Far From Home »

Een verblijf in Venetië?

U behoort niet tot de winnaars van de wedstrijd? Geen nood: Venetië heeft zoveel troeven in huis dat het jammer zou zijn ze te missen. Parkeer uw auto tijdens uw volgende verblijf in onze parking. Ons aanbod omvat meer dan 4.000 parkeerplaatsen – de goedkoopste van de stad! – op het eiland Tronchetto, in de lagune van Venetië. Vervolgens kunt u rechtstreeks vanuit de parking met de boot naar het stadscentrum.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen