Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Kerst in Antwerpen

Van zaterdag 9 december tot zondag 7 januari 2018 is het Antwerpse stadscentrum één grote kerstmarkt, die zich uitstrekt van de Grote Markt, de Groenplaats en de Suikerrui tot aan het Steenplein. In een honderdtal chalets vindt u ambachtelijke producten, geschenkideeën, proeverijen en heel wat andere pleziertjes. Echt onweerstaanbaar!

Tijdens deze feestperiode stelt Antwerpen alles in het werk om u naast de traditionele kerstmarkt in het centrum van de oude stad uiteenlopende activiteiten aan te bieden. Tijdens uw wandeling komt u langs het reuzenrad, kan u concerten bijwonen en drie grote kerstbomen bewonderen op de Grote Markt, het Koningin Astridplein en de Handschoenmarkt, waar ook de kribbe staat. Straatartiesten, muziekgroepen en een nostalgische draaimolen zijn eveneens van de partij. Elke zondag openen de handelszaken de deuren om het fervente shoppers naar hun zin te maken. De geschenkenjacht is geopend en de keuze is groot.

Als u sportief bent aangelegd, trek dan naar de grote ijsbaan, die zich traditioneel aan het Steenplein bevindt. Bijna 1000 m² ijs met een speciale zone voor de kinderen. U bent welkom met uw eigen schaatsen of u kunt er ter plaatse huren. Waag u ook eens op de tubing-piste!

Hoe gaat u er naar toe?

Voor een vlotte bereikbaarheid beschikt Interparking over verscheidene parkings in de stad, waarvan twee in de buurt van de stallen: Lombardia en Meir. De volledige lijst van onze parkeergarages en onze tarieven vindt u op onze website

Praktische inlichtingen

Kerstmarkt: van 9 december tot 7 januari 2018

Openingsuren: van maandag tot donderdag van 12 u tot 21 u, op vrijdag van 12 u tot 23 u, op zaterdag van 11 u tot 23 u en op zondag van 11 u tot 21 u.

Waar: in het centrum van Antwerpen, Grote Markt, Steenplein, Handschoenmarkt, Koningin Astridplein en Suikerrui

Meer info:www.kerstmarktantwerpen.be

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen