Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Laadpalen

Interparking rust zijn parkeergarages uit met elektrische laadpalen. U rijdt met een herlaadbare elektrische of hybride auto? Door regelmatig uw accu op te laden, trekt u voluit de kaart van de mobiliteit. Ook al kennen deze wagens voorlopig een bescheiden succes, de vraag blijft groeien: in de voorbije twee jaar verdrievoudigde het aantal laadsessies aan specifieke laadpalen in België!

Bij Interparking hebben wij begrepen dat de parkeertijd van uw auto kan worden benut om de accu te herladen. Daarom plaatsen wij laadpalen in onze parkings. Tegen het einde van het jaar zullen in onze Belgische parkeergarages liefst 200 laadpalen beschikbaar zijn.

Hoe uw elektrische of hybride wagen herladen bij Interparking ?

Er zijn twee opties.

– Onze laadpalen zijn compatibel met alle abonnementskaarten die momenteel in België in omloop zijn: Blue Corner, EZ Box, enz. U heeft al een kaart van dat type? Dan kunt u die gebruiken aan een laadpaal van Interparking. Uw verbruik zal dan worden verrekend op de factuur van uw leverancier. U betaalt slechts 0,01 euro per minuut, met een maximum van 5 euro per dag. Dit is een van de laagste tarieven in België!

 – Als Pcard+-houder geniet u van gratis herladen tot het einde van 2018.

Waar bevinden zich parkings met laadpalen?

Neem een kijkje op onze website www.interparking.be. In de beschrijving van elke parking leest u of er eigen laadpalen aanwezig zijn. In onze parkings zijn de plaatsen voor herlaadbare elektrische en hybride wagens duidelijk afgebakend, met hun eigen kleurcode.

In de toekomst zal Interparking zijn netwerk van laadpalen blijven uitbreiden. Om optimaal op de vraag in te spelen, analyseren wij de Big Data-statistieken over laadbeurten aan publieke laadpalen. Zo identificeren wij de steden met de hoogste concentratie aan elektrische voertuigen.

Een rit naar Antwerpen?

Ontdek onze nieuwe laadeilandjes voor elektrische auto’s, duidelijk aangegeven door hun groene kleurcode en groene LED-verlichting. Een voorbeeld? In parking Horta zijn 8 plaatsen voorbehouden voor oplaadbare elektrische of hybride auto’s.

Plan uw verplaatsingen op www.interparking.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen