Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Promotie
01 nov 2018

Verlaagde tarieven

Als u zich naar Brussel of Antwerpen begeeft voor uw werk, om te shoppen of voor een cultureel uitstapje, waarom dan niet het beste tarief genieten tijdens de hele duur van uw bezoek? Wij stellen u voortaan slimme prijzen voor in Brussel en in Antwerpen, met behoud van de hoogstaande service en het comfort waarvoor Interparking bekend staat.

Brussel: Gulden Vlies

Met 340 plaatsen is parking Gulden Vlies de ideale uitvalsbasis als u in het centrum van Brussel moet zijn. Ze bevindt zich halfweg de Naamsepoort en de Louizarotonde, zodat u te voet naar de shops van de Louizalaan, de Gulden Vlieslaan en de Elsensesteenweg kunt. De wijk heeft ook een uitgebreid cultureel aanbod (bioscopen, schouwburgen, musea) en telt talrijke restaurants naar ieders smaak en beurs.

Parking Gulden Vlies wordt nog interessanter als u het voorgestelde tarief bekijkt: voortaan betaalt u 0,50 euro per kwartier, met een maximaal forfait van 10 euro per dag.

s Avonds geeft uw Pcard+ u tussen 19u00 en 5u00 bovendien recht op een enkel tarief van 5 euro.

Een film meepikken? Profiteer van ons speciale tarief in samenwerking met groep UGC: als u uw ticket of Pcard+ scant aan de Interparking-terminal aan de ingang van de bioscoop, betaalt u slechts 3 euro voor 3 uur.

Antwerpen: Horta

Met 288 plaatsen is parking Horta ideaal gelegen in Antwerpen: recht tegenover het winkelcentrum Stadsfeestzaal en vlakbij de Stadsschouwburg, theaters, de winkelstraten van de Meir, het Rubenshuis en het Hortahuis. De parking is bereikbaar via de Lange Gang.

Parking Horta stelt eveneens een uiterst interessant tarief voor: u betaalt voortaan 0,50 euro per kwartier, met een maximaal forfait van 10 euro per dag. Voor de houders van een Pcard+ wordt het tarief nog voordeliger: 0,35 euro per kwartier en maximaal 7 euro per dag.

Parking Horta biedt ook een forfait van 5,90 euro aan voor de hele avond, tussen 19u00 en 5u00. Met uw Pcard+ betaalt u slechts 3,50 euros.

Op concertavonden geniet u voorts een voordelig forfait: parkeren in parking Horta kost u dan slechts 4 euro per 6 uur, op vertoon van uw Pcard+ aan de terminal aan de ingang van de Lotto Arena en van het Sportpaleis.

Ontdek de vele voordelen van uw Pcard+ op onze website: www.pcard.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen