Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Meifoor

De Meifoor in Brugge blijft een van de populairste kermissen van Vlaanderen. Elk jaar lokt het evenement tienduizenden bezoekers, die massaal afzakken naar de talrijke attracties en kraampjes met snoepgoed en plaatselijke culinaire specialiteiten.

De Bruggelingen zijn dit jaar heel fier dat hun Meifoor weer wordt gehouden op de esplanade ‘t Zand, de historische locatie die vorig jaar wegens werken niet vrij was. Op het programma van 10 mei tot 2 juni: een honderdtal attracties zoals botsauto’s, schietstanden, paardenmolens, spookhuizen, een waterglijbaan, enz.

De traditie van de Meifoor ligt de Bruggelingen nauw aan het hart. De eerste editie gaat terug tot 1200, destijds in de vorm van een jaarmarkt. Van een handelsgebeuren is ze geleidelijk uitgegroeid tot een folkloristische feesthappening.

De feestelijkheden vangen aan met de grote openingsavond op 10 mei. Vanaf 17u kunnen de eerste bezoekers zich uitleven op de attracties. Voor de jongeren volgt dan om 18u15 een concert van de KetnetBand op het podium op het Beursplein. Vuurwerk sluit de avond af om 22u30.

Op 17 mei is er een, speciale avond voor de jeugd, die dan kan dansen op de muziek van verscheidene dj’s. Op 22 mei wordt een grote schattenjacht gehouden voor kinderen en hun familie.

De Meifoor is van 10 mei tot 2 juni alle dagen open van 16u tot 22u. Op vrijdag, zaterdag, zondag en op de feestdagen van 15u tot 23u.

Meer informatie: www.brugge.be/meifoor

Waar parkeren?

Parking ‘t Zand telt meer dan 1.300 parkeerplaatsen en geeft rechtstreeks uit op de verschillende straten van de Meifoor. Met uw Pcard+ geniet u een avondforfait van 3 euro.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen