Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Toerisme
27 okt 2022

Namen : Parking Confluence tot beste parking van Europa verkozen

Aan de voet van de Citadel is Parking Confluence de ideale plek om uw dag te beginnen.

Parkeer uw wagen tussen de Samber en de Maas en bestijg de heuvel met de gloednieuwe kabelbaan om het Fort te bezoeken of steek een van de bruggen over om door het stadscentrum te wandelen.

De NID (Namur Intelligente et Durable) en de food court vlak boven de parking zijn ook aangenaam om met collega’s, vrienden of familie te vertoeven. Als u van muziek en concerten houdt, staat uw auto net onder de grootste podia te wachten. En voor fans van shows en toneelstukken ligt het Théâtre Royal op een steenworp van de parking.

Parking Confluence stelt 670 parkeerplaatsen over 4 niveaus ter beschikking.

De ledverlichting, de glazen wanden en het ontbreken van kolommen tussen de plaatsen zorgen voor een goed zicht en een eenvoudigere ervaring over de hele lijn. De zonnepanelen op het dak wekken een deel van de energie voor de ledverlichting en oplaadpunten op, en de ultramoderne ventilatiesystemen zuiveren de lucht voor een écht schone omgeving. Als u met een elektrische wagen rijdt, zijn de oplaadpunten ideaal geplaatst om ervoor te zorgen dat uw wagen opgeladen is en klaar is om te vertrekken wanneer u terug op de parking bent.

Deze parking is gelegen tussen twee rivieren en ontworpen als een drijvende boot die stevig verankerd zit in de Naamse bodem. De innovatieve technologieën van deze parking, die onlangs werd uitgeroepen tot de beste van Europa, garanderen de veiligheid van uw wagen, zelfs op 9 meter onder de rivierbedding. De 400 verankeringen en de nieuwste anti-overstromingstechnologie zorgen er namelijk voor dat uw wagen zelfs bij een storm of overstroming veilig is.

Momenteel is het vaste nachttarief extra scherp geprijsd met de Pcard+: slechts € 4,5 tussen 19 u. en 9 u. ’s ochtends. Profiteer ook van 10% korting dankzij uw Pcard+.

Meer info vindt u heel eenvoudig op de webpagina over deze parking

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen