Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
27 okt 2022

Brussel : Parking Brabant – Gare du Nord

De ideale parking om koopjes te doen!

Zoals zijn naam het aangeeft, bevindt Parking Brabant Gare du Nord zich op een boogscheut van het Station − u raadt het al − Brussel-Noord. Dankzij zijn strategische ligging is deze parking het ideale vertrekpunt voor een beetje sightseeing, een dagje shoppen of zelfs om af te spreken met collega’s in de wolkenkrabbers in de buurt. Niet ver daar vandaan, − in de Brabantstraat − , bevinden zich 250 winkels! Zo kan u met een gerust hart genieten van de winkels die in het Noorden van de hoofdstad zijn.

Laat uw wagen staan op een veilige plek en geniet te voet of met het openbaar vervoer van Brussel. Het Station Brussel-Noord is natuurlijk synoniem van treinen en spoorwegen, maar het is ook een belangrijk knooppunt voor vele tram- en buslijnen die u overal in het Noorden van de stad brengen.

Parking Brabant Gare du Nord, die een paar maanden geleden ingehuldigd werd, stelt 165 plaatsen ter beschikking, waarvan 6 met laadpalen. Zo bent u er zeker van dat u vertrekt met volledig opgeladen batterijen!

Brussel-Noord is ook het epicentrum van de zakenwijk. U kan er met uw collega’s en klanten afspreken voor een lunch, vergadering of afterwork.

Na een dagje Brussel kan u uw wagen voor de nacht parkeren tegen een zacht prijsje: parking Brabant Gare du Nord biedt een formule van € 6 per nacht voor uw wagen. U kan daar altijd parkeren met 10% korting dankzij uw Pcard+.

Meer info vindt u heel eenvoudig op de webpagina over deze parking.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen