Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
15 sep 2023

Ontdek Scheveningen: uw perfecte zomerbestemming in Nederland

Het is heerlijk nazomeren. Dit jaar stellen we een verfrissend en zonnig uitje voor naar de badplaats Scheveningen in Nederland. Met uw Pcard+ is parkeren kinderspel in parking Boulevard, die zich dicht bij de dijk en alle attracties bevindt.

Scheveningen: een parel aan de noordkust
Scheveningen bevindt zich op slechts enkele kilometers van Den Haag en is niet zomaar een badstad. Het is een echt juweeltje aan de kust, dat u onderdompelt in de charme van een lang vervlogen tijd. Beeld het u in: ongerepte stranden, een statige, 400 meter lange pier boven de zee, leuke attracties, eetgelegenheden vlak aan het strand en zelfs een reuzenrad met een adembenemend panoramisch uitzicht. U zult het gevoel hebben dat u terug in de tijd bent gereisd.

Een indrukwekkende pier
De pier van Scheveningen, die in 2015 volledig werd gerestaureerd, staat bekend als een van de mooiste ter wereld en wordt vaak vergeleken met de pier van Brighton in Engeland. Hij vormt een fraai geheel met de belangrijkste boulevard van de stad en levert zo een spectaculair plaatje op. Neem de tijd om langs de pier te wandelen, ga op in de levendige sfeer en geniet van de vele ontspanningsmogelijkheden ter plaatse.

Eindeloze stranden
Scheveningen heeft ook kilometers aan prachtige, ongerepte stranden. In de zomer wemelt het er van de beachvolley- en surfliefhebbers, maar in september worden ze een oase van rust voor wie wil ontspannen en genieten van de stilte.

Gemakkelijk parkeren met uw Pcard+
Parkeren tijdens uw verblijf in Scheveningen kan heel eenvoudig in parking Boulevard. Deze parking beschikt over ruim 600 plaatsen en is ideaal gelegen in de buurt van de dijk, zodat u vlot toegang hebt tot de pier en alle trekpleisters van de stad. En het beste voordeel voor Pcard-houders: een korting van 20% op het uurtarief.

Dus of u nu wilt genieten van de nazomerzon, wilt ontspannen op de fijnzandstranden, een spectaculaire pier wilt verkennen of allerlei lekkers uit de zee wilt proeven … Scheveningen heeft het allemaal en nog veel meer. Tot gauw!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen