Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Pcard+ 

Mobiele app

De mobiele app van Interparking telt vandaag al meer dan 15.000 gebruikers in België. Onze ontwikkelaars voeren regelmatig updates door om nieuwe functies toe te voegen. Versie 3.1, nu verkrijgbaar in AppStore en Google Play, maakt het de trouwe Interparking-klanten nog gemakkelijker.

Als gebruiker van de Pcard+ heeft u nu toegang tot de historiek van de transacties met uw kaart. Deze functie was in een eerste fase voorbehouden aan de klanten die hun Pcard+ koppelden aan hun creditcard, maar is nu ook beschikbaar voor wie ervoor koos om te betalen na ontvangst van een factuur. Zo heeft u een volledig overzicht van de gebruikstijden van onze parkings en van het gefactureerde bedrag. Vooral professionele klanten zullen dit waarderen …

Voorts kunt u voortaan in de mobiele app een parking zoeken op basis van preciezere zoekcriteria: heeft de parking een carwashdienst, zijn er laadpalen voor elektrische voertuigen of is online reserveren mogelijk?

Al deze functies zijn nu beschikbaar naast degene die van de mobiele app al een succes maakten: tool om een parking te zoeken, begeleiding naar de parking van uw keuze, raadpleging van de specifieke kenmerken van elke parking en de mogelijkheid om uw parkeerplaats op te slaan. Sinds versie 2.1 behoort ook een prijssimulatie tot de mogelijkheden.

De mobiele app van Interparking zal uiteraard blijven evolueren. De volgende versiez al onder meer de mogelijkheid bieden om een carwash te reserveren of een Pcard+ te bestellen.

U heeft uw mobiele app nog niet gedownload? Ga dan naar Google Play of de AppStore en beleef de Interparking-ervaring vanaf uw smartphone.

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen