Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Pcard+
08 mei 2020

Parkings: een gids voor het veilig verlaten van de lockdown

In onze parkeergarages zijn tal van maatregelen genomen om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen. Om u te herinneren aan de noodzakelijke afstand van 1,50 m tussen elke persoon, zijn er stickers geplaatst op de grond, met name bij de voetgangersingangen en in de buurt van de kassa’s. In deze buurten zijn er ook hydro-alcoholische geldispensers geplaatst. We hebben posters opgehangen die de mensen herinneren aan de basisregels van de hygiëne, waarbij de toegang tot de liften wordt beperkt tot maximaal één persoon en het gebruik van trappen wordt aanbevolen.

Dankzij de functionaliteiten van uw Pcard+ is deze natuurlijk de beste garantie voor een “contactloze” toegang tot de parking, om u zo meer gemoedsrust en veiligheid te bieden.

Nummerplaatherkening: de perfecte contactloze oplossing

Wij raden u aan om, indien u dit nog niet heeft gedaan, de nummerplaatherkenning te activeren om elk contact aan de inrit van de parking tot een strikt minimum te beperken.

Hoe koppel je je nummerplaat aan je Pcard+?

Neem uw Pcard+, bezoek onze website www.parkingmadeeasy.be en volg de procedure: in een paar klikken kunt u uw nummerplaat aan uw Pcard+ koppelen. De activatie gebeurt onmiddellijk. U kunt ook de volledige lijst van de met deze technologie uitgeruste parkings raadplegen.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen