Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Lifestyle
11 jun 2020

Drie niet te missen zomerevents in België

Zomer van Antwerpen

Dit bekende Antwerpse festival vindt plaats van 1 juli tot 31 augustus. De organisatoren reageerden meteen op de aankondiging van de Nationale Veiligheidsraad van 3 juni: de editie 2020 vindt wel degelijk plaats, in optimale omstandigheden, en niet alleen met een pak feestelijke verrassingen, alles zal ook heel veilig verlopen. Het volledige en aangepaste programma zal midden juni worden meegedeeld. Niet bekend met dit festival? Zomer van Antwerpen staat voor een zomer in de Scheldestad zoals je hem nooit kunt dromen: grootse optredens op ongewone plekken, muziek uit alle windstreken op de stadspleinen, en een Zomerbar waar je beseft dat je ook volop van de zomer kan genieten in België. Een feestelijke sfeer, gratis activiteiten en de meest uiteenlopende voorstellingen: het programma zal wel iets minder internationaal zijn dan anders, maar de organisatoren doen er alles aan om ook van 2020 een geslaagde editie te maken!

Meer info: www.zva.be/

Waar parkeren? Hou je Pcard+ in de aanslag, kijk op interparking.be en vind een Antwerpse parking naar keuze. Tot 31 augustus 2020 geniet je 50 % korting op de parkingtarieven.

Balades liégeoises

Op zoek naar een originele manier om de vurige stede te ontdekken? Wat dacht je van de Balades liégeoises! Deze app biedt je een aantal themaroutes, inclusief audiogids, foto’s en filmpjes. Een totaalervaring waarbij je zelf je route en favoriete thema’s kiest (culinaire route of fietsroute, de Coteaux de la Citadelle (heuvels van de citadel), de must-sees of een architectuurparcours) en je de instructies op je smartphone of tablet volgt. Wat houdt je nog tegen om het Prinsbisschoppelijk Paleis of de erfenis van Georges Simenon te ontdekken?

Download de app via de App Store of Google Play

Waar parkeren? Hou je Pcard+ in de aanslag, kijk op interparking.be en vind een een Luikse parking naar keuze. Tot 31 augustus 2020 geniet je 50 % korting op de parkingtarieven.

Geheime parken en tuinen van Brussel

Brussel staat bekend als een bijzonder groene stad dankzij haar vele bossen en bosrijke parken: Ter Kameren Bos, het Zoniënwoud, het Jubelpark, het Woluwepark, enz. De hoofdstad telt ook talrijke groenzones waar je alleen of met je gezin kan ontspannen, ver weg van de drukte van de populairste parken. Ooit al gehoord van de Tuin van de Abdij van Ter Kameren en het Tenbospark in Elsene, het Jean-Felix Happark in Etterbeek, het Egmontpark in Brussel-Stad of de Tuinen van de Bloemist in Laken? Dit is dé gelegenheid om een frisse neus te halen in de hoofdstad van Europa.

Ontdek de geheime parken en tuinen van Brussel

Waar parkeren? Hou je Pcard+ in de aanslag, kijk op interparking.be en vind een een Brusselse parking naar keuze. Tot 31 augustus 2020 geniet je 50 % korting op de parkingtarieven.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen