Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Picture! Festival: Brussel in het teken van illustratie

Een festival volledig gewijd aan de illustratiekunst? Dat is inderdaad een primeur in Brussel! Het event is alvast groots opgezet: tot 10 november zetten meer dan 40 musea en culturele instellingen in Brussel – waarvan meer dan de helft op de Kunstberg – hun beste beentje voor om alle aspecten van illustratie in de kijker te zetten.

Op het programma: tentoonstellingen, getekende concerten, fresco’s, masterclasses, workshops en nog veel meer. 50 Belgische en internationale illustratoren, gevestigde namen en moedige jonge talenten geven er vorm aan een creatief en poëtisch universum. De kunstenaars wordt gevraagd om een heel eigen blik te werpen op de soms verborgen schatten die  ten overvloede aanwezig zijn. Zo kunt u de deur van geheimzinnige plekken openduwen, deelnemen aan rondleidingen, kennismaken met de wereld van desktop publishing en het gedrukte beeld, de grootste portrettengalerie ter wereld bezoeken, 11 filmvertoningen en 4 getekende concerten bijwonen, of uw verborgen talenten onthullen tijdens een masterclass of workshop. Kers op de taart: voor ongeveer 90% van de voorgestelde activiteiten betaalt u geen inkom!

U kunt bijvoorbeeld het buitengewone concert « Mahler meets Ensor » door het Nationaal Orkest van België bijwonen of de kunstenaar Pascal Lemaître ontmoeten. Die werkte al samen met prestigieuze namen als de winnares van de Nobelprijs Literatuur Toni Morrison, schrijver Stéphane Hessel en socioloog Edgar Morin. En waarom geen masterclass met Anne Quévy, hooglerares aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, over de creatieve en verhalende aspecten van geïllustreerde albums.

Meer info: www.picturefestival.be

Waar parkeren? Profiteer van ons voordeeltarief van 6 euro voor de hele avond vanaf 19u in de parkings Albertina-Square en Grote Markt .

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen