Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Lifestyle
15 jun 2018

Solden binnenkort

Van 1 tot 31 juli zijn koopjesjagers in alle shoppingcentra en winkels naarstig op zoek naar dat ene, unieke exemplaar. We maken het u gemakkelijk en nemen u mee naar het bruisende centrum van zes Belgische steden voor een onvergetelijk dagje shoppen. Maakt niet uit waar uw voorkeur naar uitgaat, surf snel even naar onze website www.interparking.be voor de parking die het dichtst bij uw bestemming ligt en boek vooraf een plaatsje. Vergeet uw Pcard+ niet en profiteer van onze scherpste tarieven.

Aalst

Parking Hopmarkt telt 317 plaatsen. De ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen aan de oevers van de Dender. Maak van de gelegenheid gebruik om het Belfort en de Borse van Amsterdam te bewonderen.

Gent

Gent blijft de place to be voor die hard-shoppers. In de grootste winkel-wandelzone van het land vindt u zowel designwinkels als de traditionele ketens.

Waar parkeren?

In het stadscentrum kiest u het best voor parking Center en Kouter

Aan de stadsrand zit u goed in parking Gent Zuid, bij het binnenrijden van de stad.

Namen

Met meer dan 1.000 handelszaken, winkels en restaurants profileert Namen zich graag als een winkelgalerij in openlucht. Parkeren in de Waalse hoofdstad doet u het best op een van de 250 plaatsen van parking Beffroi aan de voet van de Citadelle, vlak bij de Place de l’Ange.

Brugge

Het Venetië van het Noorden heeft veel meer in petto dan zijn reien. Naast de authentieke adresjes en historische winkels vindt u er ook galerieën van ontwerpers. De etalages met kant of de chocoladewinkels zijn zeker een bezoekje waard.

Waar parkeren? Ons advies: de parkings ‘t Zand, Zilverpand of Katelijne

Antwerpen

Kleren, schoenen, accessoires, designbrillen, … Antwerpen is sinds de komst van de ‘Antwerp Six’ in de jaren ‘80 een van de belangrijkste centra in de Belgische modewereld. Of u avant-gardistisch bent, een fan van prêt-à-porter of meer gewonnen voor de merken van het grote publiek, in Antwerpen vindt u altijd uw gading. Ook de inrichting van sommige panden en de vintagewinkels zijn zeker een omwegje waard! De Meir blijft een must voor de grote merken, unieke hebbedingetjes treft u eerder aan in de minder drukbezochte straatjes.

Waar parkeren?

De parkings Meir, Oudaen en Lombardia tellen samen bijna 1000 parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid van de populairste winkelstraat van de grootstad.
Winkelt u graag in shopping Stadsfeestzaal, dan laat u de auto het best achter in parking Inno Antwerpen

Brussel

Wie op koopjesjacht gaat, moet zeker ook eens afzakken naar de hoofdstad. De grote winkelketens zijn overal op en rond de grote winkelassen aanwezig: de Nieuwstraat, de Naamse Poort en zelfs Woluwe Shopping. Voor luxemerken moet u eerder richting Louizalaan of Guldenvlieslaan. En in de Dansaertwijk en de aanpalende straatjes in het stadscentrum hebben supertrendy boetieks van ontwerpers een plekje gevonden tussen de traditionele Brusselse merknamen.

Waar parkeren?

De parkings Deux Portes, Entre 2 Portes en Guldenvlies liggen op een steenworp van de Naamse Poort en de Guldenvlieslaan. Voor de chique winkels op de Louizalaan is Stefania-Louiza beter gelegen.

Woluwe Shoppingtelt bijna 2.000 parkeerplaatsen.
Gaat u naar City 2 en de Nieuwstraat, kies dan voor de parkings City 2
 of Kruidtuin Sint-Jan

In het hartje van de hoofdstad en de Dansaertwijk hebt u de parkings Schildknaap,Munt, Grote Markt en De Brouckère.

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen