Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Promotie
27 okt 2022

Studentenabonnementen

Ben je student? We hebben een vraag : hoe kom je altijd op tijd in de les, of toch bijna? Met Interparking, ben je zeker!

Ook als het druk is in de stad en de plaatsen schaars zijn, kan je met het studentenabonnement van € 35/maand op elk moment van de dag of nacht parkeren in een parking naar keuze.

Gedaan met gehaast een plaats zoeken, je hoeft niet langer te stressen achter het stuur en minuscule parkeerplaatsen in smalle straatjes zijn verleden tijd. Een abonnement voor je parking, dat is de oplossing voor jou. Schrijf je in bij het begin van het academiejaar, of wanneer je maar wilt, en geniet van het gemak van een gegarandeerde parkeerplaats.

Ben je op zoek naar de beste parking voor jouw locatie? Interparking biedt je tal van oplossingen in Brussel, Luik, Namen, Antwerpen, Brugge, Knokke, Dinant, Zaventem en Gent.

Klik hier voor de lijst met beschikbare parkings. Vind de jouwe en je hoeft enkel nog je abonnement te bestellen, de prachtige foto op je studentenkaart te tonen en klaar.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen