Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Verborgen camera’s

Het Interparking-avontuur begon in 1958, toen de broeders De Clercq het intuïtieve plan opvatten van een «garage» met verscheidene verdiepingen, om plaats te bieden aan de auto’s van de bezoekers van de Wereldtentoonstelling die dat jaar in Brussel werd gehouden. Daaruit groeide Parking 58, de eerste parking van de groep en tevens de vennootschapszetel, die vorig jaar ontmanteld werd.

60 jaar later is Interparking uitgegroeid tot een groep van internationale omvang, met meer dan 800 parkings in 9 Europese landen. Om die verjaardag waardig te vieren, willen wij onze klanten bedanken. Zonder hen was dit succes nooit mogelijk geweest. Wij hebben dan ook een hele reeks verrassingen voor u in petto.

Te beginnen bij de verborgen camera’s, waarvan u hieronder al enkele fragmenten kunt ontdekken. Beeld u in dat u in een van onze parkings staat te wachten op de lift die u moet brengen naar de verdieping waar uw auto staat, en wie duikt daar plots op… Meer verklappen we nog niet.

Ontdek zelf de ongewone personages die in onze parkings rondhangen.

Voor de gelegenheid hebben wij ook een website online gezet die helemaal is gewijd aan de 60e verjaardag van Interparking. U ontdekt er de geschiedenis van het merk en van onze verschillende vestigingen, maar ook nuttige inlichtingen over uw Pcard+ en – kers op de taart – wedstrijden om talrijke exclusieve prijzen in de wacht te slepen.

Interesse?Volg de gids en blaas samen met ons 60 kaarsjes uit.

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen