Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

VIP-parking

Indrukwekkend grote ramen, een optimale helderheid, een receptie waar wit hand in hand gaat met houtachtige materialen. Geen twijfel mogelijk: deze nieuwe parking op slechts enkele meters van de terminal van Brussels Airport geniet een bijzondere status. Het gaat immers om de nieuwe VIP-parking van Zaventem. Dit heuse uitstalraam voor de groep doet een beroep op de nieuwste technologische innovaties en pakt uit met exclusieve diensten voor een topclientèle.
Na de aanslagen van maart 2016 moest de vroegere VIP-parking van Brussels Airport op politiebevel gesloten worden. Toen de overheid deze beslissing nadien bevestigde, greep Interparking deze kans aan om een nieuw project op te starten en voor zijn VIP-parking een totaal ander concept te bedenken.
Het resultaat mag er zijn. De klant reserveert online zijn parkeerplaats, deelt daarbij zijn nummerplaat mee en krijgt semi-automatisch toegang tot de parkeergarage. Het systeem herkent zijn nummerplaat, levert een ticket af en opent de slagbomen van de parkeergarage. Bij het verlaten van de parking verloopt na betaling alles automatisch. Dankzij de nummerplaatherkenning rijdt de klant vlot de parking uit, zonder het ticket te moeten tonen of gebruiken. Uit dit initiatief blijkt duidelijk dat Interparking de ‘ticketless’ weg wil volgen. De P1 VIP-parking kan als proefproject dienen voor andere locaties van de groep. De parking is ook voorzien van camera’s voor een betere beveiliging van auto’s en klanten. Ze worden tevens gebruikt voor het beheer van bezettingsgraad van de parking.
Alles is aanwezig voor een topservice aan topklanten. Heel binnenkort zal het al ruime aanbod van de P1 VIP-parking nog worden uitgebreid met bijkomende diensten.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen