Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Wedstrijd: Gatsby

Zult u een van de 200 genodigden zijn die de grote Gatsby zullen vergezellen tijdens zijn dolle avonturen? Drie maanden lang strijkt deze show, gebaseerd op het meesterwerk van Francis Scott Fitzgerald, neer in Brussel. Voordien veroverde hij al de harten van het publiek en de critici in Londen.

Van 14 maart tot 19 mei zal op een nog geheime locatie « The Great Gatsby » afwisselend in het Nederlands, Frans en Engels worden opgevoerd. Het belooft een grandioze show te worden: enkele dagen voor de vertoning krijgen de toeschouwers die een ticket hebben geboekt, een bericht met de locatie van dit kleurrijke spektakel. Alles wordt in het werk gesteld om de dolle sfeer van de jaren ’20 weer op te roepen: een show waarin het publiek acteur wordt – het is trouwens heel wenselijk om de sjieke dresscode van de jaren ’20 te volgen – in het decor van een clandestiene bar, met een mix van waanzinnige choreografieën, illegale cocktails en verleidingsspelletjes.

Interparking geeft 10×2 tickets weg voor 24 of 31 maart voor deze show die u onder geen beding niet mag missen!

Interesse? Noteer de code die uw onderaan uw Newsletter vindt en doe mee aan onze wedstrijd en waag uw kans!

U behoort niet tot de gelukkige winnaars? Geen nood: als klant van Interparking krijgt u 10% korting op het volle tarief. Voer bij het reserveren van uw tickets gewoon de code PCARD in op http://promo.ticketmaster.be.

Informatie op: http://gatsbybelgium.be/

Waar parkeren? Wij gaan u hier niet het adres van de show verklappen, maar kunnen u wel al vertellen dat parking Munt in hartje Brussel de dichtstbijzijnde parking is. Profiteer van ons speciale avondtarief van 5 euro.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen