Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

New York Philharmonic

Het Klara Festival heette in 1968 nog het Festival van Vlaanderen Brussel. Het verenigt alle types van muziekvoorstellingen: concerten, muziektheater, multidisciplinaire optredens en opera. Zo beleeft het publiek onvergetelijke ervaringen, waarbij een overgang naar andere kunstvormen, zoals visuele kunsten of film, nooit ver weg is.

Voor de editie 2017, in de periode van 9 tot 24 maart, stelden de organisatoren een origineel programma samen rond het thema « Home Sweet Home ». Het focust op migratie, verplaatsing, ballingschap en identiteit. De rode draad doorheen deze editie speelt bewust in op de brandende actualiteit: de migrantencrisis, de vluchtelingendrama’s en de nationalistische reacties die Europa verscheuren.

Bij deze gelegenheid schenkt Interparking als historische sponsor van het evenement 10×2 tickets weg voor het uitzonderlijke concert dat op 23 maart zal worden gegeven in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen. U zult er kunnen applaudiseren voor violist Frank Peter Zimmerman, begeleid door de prestigieuze New York Philharmonic onder leiding van Alan Gilbert. Onder de titel « New Paths » brengt het orkest voor u « The Chairman Dances » van John Adams, het Eerste Concerto voor viool in Re majeur van Prokofiev en de Symphonie Fantastique van Hector Berlioz.

De toeschouwers krijgen het voorrecht om het eerste optreden van de New York Philharmonic in België sinds 10 jaar mee te maken. Alan Gilbert, de orkestleider, stopt ermee na deze tournee. Een reden te meer om dit evenement onder geen beding te missen!

Interesse? Vul het formulier in om deel te nemen aan onze wedstrijd vóór 20 maart om 23u59.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Waar parkeren? In parking Antwerpen Centraal betaalt u dankzij uw Pcard+ 5 euro voor de hele avond

Het volledige programma van het Klara Festival vindt u op www.klarafestival.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen