Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Wedstrijd Klarafestival

Precies 50 jaar geleden zette het Festival van Vlaanderen Brussel de bakens uit voor wat zou uitgroeien tot het Klarafestival. Dit event, dat dit jaar loopt van 9 tot 30 maart, is de niet te missen ontmoetingsplaats voor liefhebbers van muziek in de brede zin van het woord. Zoals gewoonlijk vermengen de organisatoren verscheidene disciplines in een eclectische programmatie met concerten, muziektheater, opera, visuele kunsten of film.

Voor deze editie 2018 herdenkt het Festival een andere vijftigste verjaardag: die van het oproer van1968. De programmatie toetst het heden aan het optimistische elan van weleer, dat werd gedragen door een generatie die de grenzen zo ver mogelijk probeerde te verleggen.

Als partner kunnen wij tickets weggeven voor drie vertoningen:

Mysterium van Alexander Scriabin

16 maart om 20 uur in de Bozar

Visionair Alexander Scriabin vatte «Mysterium» op als een totaalspektakel, met een mix van muziek en lichteffecten. Zijn bedoeling was op zijn minst optimistisch te noemen: de spirituele verheffing van de Mensheid vóór de aankondiging van de Apocalyps. Deze gedurfde compositie zal worden uitgevoerd door het Belgian National Orchestra, begeleid door het Hungarian Radio Choir, onder de leiding van Stanislav Kochanovsky.

Wij geven 6x 2 toegangskaarten weg voor de vertoning, gevolgd door een cocktail. Om kans te maken op tickets voor dit concert, neem deel aan de wedstrijd met de code MYSTERIUM.

Symfonie nr. 8 inEsmajeur van Gustav Mahler

24 maart om 20 uur in de Bozar

De befaamde «Symphonie der Tausend» van Gustav Mahler is een monumentaal werk. De Oostenrijkse componist wilde «het universum laten vibreren en resoneren.» Een uitdaging op maat van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, begeleid door vier koren en talrijke grote zangers, onder de leiding van Yannick Nézet-Séguin. Samen zullen zij proberen de wens van Mahler in vervulling te doen gaan: «Het gaat niet langer om menselijke stemmen, maar om de planeten en de zon in gravitatie.»

Wij geven 6x 2 toegangskaarten weg voor de vertoning, gevolgd door een cocktail. Om kans te maken op tickets voor dit concert, neem deel aan de wedstrijd met de code SYMPHONIE.

In C Mali

29 maart om 20u in Autoworld

Begin de jaren ‘60 zette de Amerikaanse componist Terry Riley de muziekwereld op zijn kop met«In C», een conceptueel werk dat is samengebald in 53 muzikale frases op een partituur van een enkele pagina, die iedere instrumentist naar believen mag herhalen. Het Klarafestival brengt een unieke interpretatie van dit werk, door de muzikanten van het Berlijnse ensemble stargaze, de New Yorkse pop-rockgroep Poliça en het Britse collectief Africa Express. Terloops wagen ze zich ook aan «Music for Pieces of Wood» van Steve Reich.

Wij geven 7x 2 toegangskaarten weg voor de vertoning, gevolgd door een cocktail. Om kans te maken op tickets voor dit concert, neem deel aan de wedstrijd met de code MALI.

Meer inlichtingen: klarafestival.be

Interesse? Neem deel aan de wedstrijd met de code (beschikbaar in de beschrijvingen hierboven) van het concert die u verkiest.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Veel geluk!

Waar parkeren? In parking Albertina geeft uw Pcard+ u recht op een voordeeltarief van 5 euro voor de hele avond.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen