Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Werken in uitvoering

Met de heraanleg van het ter ziele gegane Reyersviaduct, zijn begin januari in Brussel nieuwe werken gestart, die voor nog meer verkeershinder zullen zorgen. De werken zouden volgens planning in verscheidene fasen verlopen, gespreid over een jaar. In een eerste fase zal de tunnel tussen de E40 en de Meiserrotonde gesloten zijn tot Pasen. Vanaf de Brusselse Ring wordt een alternatieve reisweg voorgesteld. Bovengronds zou de Reyerslaan tussen Montgomery en Meiserniet te veel hinder ondervinden.

Zowel de Belliardtunnel als de tunnel tussen de E40 en het centrum van Brussel zullen open blijven tijdens de hele duur van de werken, waardoor onze parkings vlot bereikbaar blijven.

Om een parkeergarage in Brussel te vinden, raadpleeg onze website.

Ook Antwerpen ontsnapt niet aan grootschalige vernieuwingswerken die voor aanzienlijke verkeershinder zullen zorgen in de metropool. Tot de zomer van 2019 zullen verscheidene belangrijke toegangswegen worden getroffen. De parkings van Interparking zullen evenwel open blijven en vlot bereikbaar zijn.

Om uw reisweg te plannen, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de website die helemaal is gewijd aan de gewijzigde verkeerssituatie als gevolg van de werken: www.slimnaarantwerpen.be

Zo krijgt u een beter beeld van de reisweg naar uw bestemming. Vervolgens kunt u op onze website bekijken welkeparking voor u het best gelegen is.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen