Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Gastronomie
02 feb 2018

Wedstrijd Sint-Valentijn

Voor Sint-Valentijnhebben wij beslist om de gastronomen onder u te verwennen! Ons landje bulkt van de talentvolle en gepassioneerde chef-koksdie elke dag met heel hun hart creativiteit en smaken paren aan vakmanschap, om u een onvergetelijk moment te laten beleven. Wij kozen voor u 10 adressen die u echt eens moet proberen. Omdat februari een geluksmaand is voor verliefde koppeltjes, zorgen wij voor een buitengewoon cadeau! Deze maand schenken wij immers 18 cadeaucheques ter waarde van150 euro weg! Kies het restaurant van uw voorkeur en waag uw kans!

Interesse?:Om kans te maken op één van onze cadeaucheques, neem deel aan onze wedstrijdmet de code van het restaurant van uw voorkeur.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Wij selecteerden voor u de volgende adressen:

Alexandre

Dit restaurant opende in 2010 zijn deuren in het centrum van Brussel. Het draagt de naam van zijn eerste chef, Alexandre Dionisio, die als kandidaat van Top Chef op veel mediabelangstelling kon rekenen. Vandaag is het eigenares ensommelièreAnca die samen metde chef de menukaart vastlegt op basis van de marktproducten en de creativiteit van het team. Er wacht u een hele culinaire belevenis! Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code ALEXANDRE.

Waar?

Alexandre
Zuidstraat 164
1000 Brussel
www.restaurant-alexandre.be

Waar parkeren?

In parking Albertina-Squaregeeft uwPcard+u recht op ons speciale avondtarief van5 euro.

De Godevaart

Dit Antwerpse restaurant,in 2016 gerenoveerd, serveert een Franse keuken, vermengd met andere internationale smaken. Het topgerecht van de chef? Duif van Anjou, ganzenlever, pancetta, truffelengirollen. Nobele producten die gecombineerd in een perfecte bereiding uw gehemelte zullen strelen.Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code GODEVAART.

Waar?

De Godevaart
Sint-Katelijnvest 23
2000 Antwerpen
http://www.degodevaart.be

Waar parkeren?

In parking Meir geeft uw Pcard+ u recht op ons speciale avondtarief van 5 euro.

Kelderman

Dit visrestaurant in Aalst blijft de prijzenbinnenrijven: een sterin de Michelingids, een score van15/20 in deGault et Millauen finalist van deBocused’Orin 2017.Wees er zeker van, u bent hier in een groot huis! Het niet te missen gerecht? De Kelderman oesters, met een goddelijke garnituur van champagnesaus, puree van polderaardappelen enkaviaar.Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code KELDERMAN.

Waar?

Kelderman
Parklaan 4
9300 Aalst
www.visrestaurant-kelderman.be

Waar parkeren?

In parking Hopmarkt geeft uw Pcard+ u recht op ons speciale avondtarief van 5 euro.

Bistro Bruut

Een levendige keuken, vindingrijke gerechten, een gezellig decor en blije, lachende klanten, daarvoor kunt u terecht in deze gastronomische bistrot! Bistro Bruut, dat is een moderne endynamische chef, een fan van culinaire festivals, die u een totale smaakbelevenis aanbiedt. Het bewijs: hij heeft zelfs beslist om zijn eigen gin te creëren!Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code BRUUT.

Waar?

Bruut
Meerstraat 9
8000 Brugge
www.bistrobruut.be

Waar parkeren?

In parking Pandreitje  geeft uw Pcard+u recht op ons speciale avondtarief van 3 euro.

Oak

Leer het vak in grote sterrenrestaurants, gebruik technieken uit alle uithoeken van de wereld, neem een Italiaans-Braziliaanse herkomsten u krijgtMarceloBallardin, de creatieve en talentvolle chef van dit niet te missen adresin Gent! Proef er van gedurfde avantgardistische creaties, aparte combinaties van smaak en textuur.Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code OAK.

Waar?

Oak
Hoogstraat 167/001
9000 Gent
www.oakgent.be

Waar parkeren?

In parking Center geeft uw Pcard+ u recht op ons speciale avondtarief van 5 euro.

Escabèche

De Escabèchebiedt een hedendaagse Franse keuken met mediterrane en Japanse invloeden. Zo gebruikt de chef in zijn gerechten heel vaak smaken zoalswasabi, kaki of ookpecorinoromano. En als u twijfelt over de wijn, laat u dan bijstaan door de sommelier die u graag deskundig advies verleent. Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code ESCABECHE.

Waar?

Escabèche
Dumortierlaan 94
8300 Knokke-Heist
www.escabeche.be

Waar parkeren?

In parking IJzerpark geeft uw Pcard+ u recht op ons speciale avondtarief van 5 euro.

Hof Ter Eycken

Restaurant Hof Ter Eyckenin een oude stoeterij in hetPajottenland ontvangt u in een elegant en verfijnd decor. Philippe et Marita Vanheule die het restaurant al meer dan 30 jaar leiden, hebben het geluk dat zij vandaag in dit avontuur worden bijgestaan door hun zoon Philippe. De regels van het huis? Alleen werken met hoogwaardige producten uit België of de buurlanden en alles zelf bereiden in de keuken, ook het brood en de versnaperingen.Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code HOF.

Waar?

Hof Ter Eycken
Aalstersteenweg 298
9400 Ninove
www.hoftereycken.be

Waar parkeren?

In parking Ninia vindt u meer dan 700 parkeerplaatsen.

Amu

BijAmu is het beheer van de keuken in handen van Lady Chef Marjanne Moonen. Zij brengt een evenwichtige keuken met delicate en kleurrijke gerechten. De kaart, waarop een aantal vegetarische creaties staan, biedt ook de mogelijkheid om bepaalde gerechten aan te passen aan eventuele dieetbeperkingen. Dankzij die bijzondere aandacht kan iedereen genieten van haar vindingrijke kookkunst.Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code AMU.

Waar?

Amu
Patersstraat 79
2300 Turnhout
www.amu-turnhout.be

Waar parkeren?

In parking Le Bon.

La Cuccinella

Dit smaakvol gerenoveerde herenhuis hartje Cité Ardente stelt u een verfijnde Italiaanse keuken voor. Bijzonder aan de kaart: enerzijds vindt u er de recepten van de eerste generatie, anderzijds de gerechten van Julien, de tweede generatie. Ze vullen elkaar perfect aan en het resultaat zult u niet licht vergeten.Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code CUCCINELLA.

Waar?

La Cuccinella
Rue de la Casquette 26
4000 Luik
www.lacucinella.it

Waar parkeren?

In parking Cité geeft uw Pcard+ u recht op ons speciale avondtarief van 5 euro.

Attablez-vous

Van bij uw aankomst in het restaurant zal uw blik onvermijdelijk worden aangetrokken door de indrukwekkende wijnkelder in de zaal. Hoogwaardige seizoenproducten, perfecte bereiding en kruiding: dat zijn de ingrediënten van de evenwichtige, lekkere en precieze gerechten die de chef u te bieden heeft.Om kans te maken op een cadeaucheque voor dit restaurant, speel met de code TABLE.

Waar?

Attablez-vous
Rue Tienne Maquet 16
5000 Namen
www.attablezvous.be

Waar parkeren?

In parking Beffroi geniet u een tarief van 4 euro voor de hele avond.

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen