Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
05 aug 2021

“Zomer tafels” wedstrijd

Win één van de 40 maaltijden ter waarde van €150!

De laatste paar maanden hebben een schaduw geworpen over het leven van velen van ons. Gelukkig blijkt de zomer weer wat rustiger te worden. Om deze moeilijke periode te vergeten, nodigt Interparking enkele klanten uit op een etentje in enkele heerlijke restaurants met een persoon naar keuze. U hoeft zelf niets te betalen. Interparking neemt de rekening voor haar rekening! In totaal geven we zo’n 40 vouchers weg, elk ter waarde van 150 euro.

Hoe kunt u deelnemen? Het is heel eenvoudig, klik op deze link en vul het drop-down formulier in. Kies de stad van uw keuze. Er zijn in totaal 9 steden, elk met een geweldig restaurant dat op u te wachten staat!

De steden/restaurants waar u voor kunt spelen :


Aalst: Edguard

Edguard is HET restaurant in Aalst dat de zogenaamde “toegankelijke” keuken nieuw leven wil inblazen. De chef combineert de culinaire geest van een smakelijke persoonlijkheid met alledaagse gerechten. Zijn herziene vol-au-vent is een heerlijk voorbeeld.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!

Antwerpen: Grand Café Horta

In het trendy hart van Antwerpen vindt u het Grand Café Horta en de Art Nouveau Zaal. Vanuit het raam van het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het Rubenshuis. Grand Café Horta is gespecialiseerd in de Belgische en Franse keuken en biedt ook een befaamde fusionkeuken: het Thaise rundvlees is een echte traktatie.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!

Brugge: De Jonkman

Met 2 Michelinsterren en 4 toques bij Gault & Millau is De Jonkman een gastronomische referentie in Brugge. Dit populaire restaurant in het Venetië van het Noorden aarzelt niet om gedurfd te zijn, in overeenstemming met het temperament van het echtpaar dat de leiding heeft over de eetzaal en de keuken. Op het menu staan Nieuwpoort tarbot met kaviaar en drie rundvleesgerechten (tartaar, sauté en gestoofd). Chef Filip Claeys werd in 2015 verkozen tot Chef van het Jaar door de Gault & Millau gids.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!


Brussel: De prachtige markttuin

Dit restaurant in Brusselse bistro-stijl bestaat al meer dan 48 jaar en is gespecialiseerd in zeevruchten. De kwaliteit en het gevoel voor onthaal hebben dit restaurant een uitstekende reputatie bezorgd. Het menu, dat de seizoenen volgt, concentreert zich op vis en schaaldieren en biedt een delicate en smakelijke traditionele Frans-Belgische keuken.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!

Gent : Vrijmoed

In dit chique, eigentijdse herenhuis proeft u de keuken van een chef met persoonlijkheid. Chef Vrijmoed gebruikt zowel traditionele gistingstechnieken als exotische inspiraties. De smaken zijn complex maar altijd harmonieus.

Wat dacht je van een elegant gerecht met een Stilton kaas thema? Of groente desserts? Chef Vrijmoed is niet bang voor originaliteit en legt zijn hart en ziel in zijn gerechten om u mee te nemen op een smakelijk avontuur.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!

Knokke : Lispanne

Garnaalkroketten, halve kreeft, zeetong meunière of scholfilet met prei… Hoe kunt u de geneugten van de zee weerstaan wanneer u plaatsneemt in dit klassieke kustrestaurant? Al 40 jaar lang stelt dit adres fijnproevers tevreden, die in de vleeskaart ook iets vinden om de vraatzuchtigste trek te stillen.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!

 

Luik: Le Paris-Brest

Chef Michel Dans heet u welkom in het historische centrum van Luik, niet ver van de Place du Marché. Hij geeft de voorkeur aan een verfijnde bistrokeuken, met een wijnkaart die een groot restaurant waardig is. De keuken is zowel geschikt voor de traditionele als voor de meer avontuurlijke fijnproevers. Hij voegt er een delicate terrine van ganzenlever aan toe met een mangochutney en een brioche. Een parmezaancrème verrijkt een ei dat op 63 graden is gekookt, vergezeld van gestoomd brood en gekonfijte tomaat.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!

 

Namen: Het kasteel van Namen

Het Château de Namur, een hotel-restaurant van de Ecole Hôtelière Provinciale de Namur, ontvangt u het hele jaar door in een rustige, groene omgeving, ver weg van de stedelijke dwang.

Naast het hotel **** en de inventieve klassieke keuken, biedt de locatie een bar en terras die in het seizoen geopend zijn, alleen op zondag een brunch, verschillende seminarruimten die aan de huidige behoeften zijn aangepast en prachtige ruimten voor al uw bruiloftsrecepties, banketten en andere evenementen.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!!

 

Ninove: ’t Sleutelgat

In dit oude gebouw uit het einde van de 19e eeuw, gelegen in een landelijke omgeving, is sinds het begin van de jaren 1990 een gastronomisch restaurant gevestigd. Uw smaakpapillen zullen verrukt zijn over een menu dat op delicate wijze vlees, vis en zeevruchten verwerkt.

Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en kies de stad van je keuze!

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen