Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
27 okt 2022

Brugge : Uitbreiding van ’t Zand en carwash

Parking ’t Zand wordt groter en onthult zijn gloednieuwe carwash. Maak een uitje naar Brugge om uw wagen te doen blinken. We zorgen voor alles, en dat tegen een erg scherpe prijs dankzij uw Pcard+. Kies voor een handcarwash met reiniging van de binnen- en buitenkant, car shine of deep cleaning om weer in uw wagen te stappen met een heleboel leuke herinneringen − en zonder stof.

De bekende Parking ’t Zand bevindt zich midden in het Venetië van het noorden, op een steenworp van het centrum. Zo vormt hij de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Brugge. Laat uw auto goed beschut achter in de nieuwe verruimde parking  waarvan het ontwerp opgaat in de vormen van het plein, het park en de stedelijke infrastructuur. De uitbreiding van de parking gebeurde in samenwerking met de stad Brugge, om de beschikbare ruimte voor voetgangers en fietsers te optimaliseren in een aangename omgeving op mensenmaat.

Eens geparkeerd, flaneer dan langs het kanaal of wandel door de stad om de typische gevels en unieke monumenten te ontdekken. U kan ook een bezoek brengen aan het Belfort, de Onze-Lieve-Vrouwekerk of het Begijnhof, die zich op minder dan 10 minuten wandelafstand bevinden. ’t Zand is meer dan gewoon een parking. Hij biedt een oplossing voor de files tijdens de spitsuren, maar vormt ook een levendige ruimte die aansluit bij de onlangs aangelegde zones ter hoogte van het Concertgebouw en de Oostmeers.

De nieuwe uitbreiding levert 635 extra plaatsen op, nog altijd voor dezelfde prijs en met 20% korting dankzij de Pcard+.

Laad uw elektrische wagen op dankzij de 44 oplaadpunten en geniet van de ‘longen’ van de parking die de lucht zuiveren door de fijne deeltjes te filteren. De beste oplossing om te vertrekken met een brandschone wagen en een koffer vol souvenirs.

Meer info vindt u heel eenvoudig op de webpagina over deze parking.

U kan zelfs op voorhand reserveren, om zeker te zijn dat er een goed plekje vrij is wanneer u aankomt.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen