Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Pcard+ 

10% in P1 VIP

Had u al de kans om te profiteren van de topservice van de gloednieuwe P1 VIP parking van Brussels Airport? Deze is volledig gerenoveerd en opende bij het begin van het jaar de deuren. De P1 VIP parking van Brussels Airport staat voor een exclusieve beleving van het beste dat Interparking te bieden heeft inzake gepersonaliseerde dienstverlening.

De automobilist vertrouwt zijn voertuig toe aan een voiturier die een parkeerplaats gaat zoeken. Een optisch herkenningssysteem van de nummerplaten regelt automatisch de toegang tot de parkeergarage.

De P1 VIP innoveert niet alleen op functioneel gebied. Ook vanuit visueel en sensorieel standpunt is het een van de boegbeelden van Interparking: verfijnd en uitgepuurd design, ruime beglaasde oppervlakken, overvloedig daglicht.

Om onze klanten vertrouwd te maken met deze nieuwe benadering van de P1 VIP parking, verlengen wij onze promotieactie: voortaan genieten alle houders van een Pcard+ van een korting van 10% op het basistarief.

Hoe profiteert u ervan? Hieronder leest u wat u stap voor stap dient te doen.

1. Surf naar onze website.

2. Doe een reservatie en selecteer het basistarief.

3. Hoewel de korting niet onmiddellijk zichtbaar is, krijgt u bij het betalen in de parking een korting van 10% op het basistarief.

4. Wanneer u na uw reis uw auto komt afhalen aan de toonbank van parking P1 VIP, hou dan uw Pcard+ bij de hand bij het betalen. Zo geniet u van het uitzonderlijke verlaagde tarief. Dit is ook geldig zonder online reservatie.

Klaar om op te stijgen? Vergelijk onze verschillende parkingaanbiedingen in Brussels Airport en kies degene die het best inspeelt op uw behoeften op onze website.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen