Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Meifoor

De Meifoor is een traditie die zo diep verankerd is in het leven van de Bruggelingen, dat ze terecht als «voorouderlijk» mag worden bestempeld. Oordeel zelf: 2018 wordt niet meer of niet minder dan de 818e editie van deze kermis waar stedelingen en gelegenheidsbezoekers bijeenkomen rond populaire attracties die bij alle generaties een glimlach op het gezicht toveren.

Ook dit jaar kunnen de bezoekers hun pret niet op met een honderdtal attracties verspreid over de Hauwerstraat, het plein aan het Concertgebouw, het Koning Albert I-park en het Simon Stevinplein. Nieuw is dat wegens werken op ‘t Zand een flink deel van de attracties naar het Beursplein verhuizen. Tot 13 mei is de kermis elke dag open van 16 tot 22 uur. Enkele attracties zijn botsauto’s, schietkramen, paarden, spookhuizen, een waterglijbaan, maar ook kraampjes met snoep en plaatselijke culinaire specialiteiten.

De traditie van de Meifoor gaat terug tot de organisatie van de eerste internationale jaarmarkt van Brugge in het jaar 1200, toen het Venetië van het Noorden nog een draaischijf van de wereldhandel was. Sindsdien is het evenement uitgegroeid tot een groot volksfeest, waar traditionele stands en recente attracties zij aan zij staan tot groot plezier van liefhebbers van sterke sensaties. 

Meer info: www.brugge.be/meifoor

Waar parkeren?

Parking ‘t Zand telt meer dan 1.300 parkeerplaatsen en geeft rechtstreeks uit op de verschillende straten van de Meifoor. Met uw Pcard+ geniet u van een forfait van 3 euro voor de hele avond.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen