Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Lifestyle
21 jan 2017

Autosalon

Brussel wordt weer het mekka van de mooie wagens

Of u nu een professional bent, een fervente liefhebber, een toekomstige koper of gewoon nieuwsgierig, de European Motorshow Brussels blijft de ideale gelegenheid om de laatste nieuwigheden te bewonderen. De organisatoren van deze 94e editie zetten dit jaar resoluut in op ‘het nieuwe’, met nieuwe activiteiten voor de bezoekers, maar ook tal van nieuwigheden onder de tentoongestelde modellen en technologieën.

Het autosalon staat voor maar liefst 100 exposanten, verspreid over 100.000 m2 en 11 paleizen. Tien dagen lang zullen ruim 585.000 bezoekers in vervoering raken door de jongste trends in een markt die voortdurend verandert. Iedereen zal in de buurt trachten te komen van de ‘sterren’ van het salon, dat dit jaar kan uitpakken met een wereldprimeur: de Toyota Verso 2016, die in Brussel voor het eerst aan het grote publiek zal worden getoond.

Op de European Motorshow Brussels zullen een tiental nieuwe modellen ook hun Europese première beleven, zoals de verbluffende Porsche 911 Turbo, de heel ‘chique’ Mini Cabrio of de luxueuze Mercedes SL.

Het nieuwe schuilt echter niet alleen in de tentoongestelde modellen. De organisatoren leggen ook de nadruk op het gevarieerde animatieaanbod voor de bezoekers. Zo zal Paleis 2 de schijnwerper richten op de ‘Youngtimers’, auto’s uit de jaren 70, 80 en 90, die nog te recent zijn om als oldtimers door te gaan, maar waarvan het prachtige retrodesign fans van vintage auto’s en nostalgici doet wegdromen.

Paleis 12 staat dan weer in het teken van ontdekking en training, met een indoortestpiste waar de allernieuwste terreinwagens een aantal hindernissen moeten trotseren. De bezoekers kunnen ook verrassende technologische innovaties uitproberen, zoals de auto die zonder hulp parkeert, de bediening via een smartphone-app, de intelligente verlichting en natuurlijk de elektrische auto’s.

Na uw bezoek aan de verschillende paleizen kan u gaan uitblazen op het terras van het salon, met zijn inmiddels beroemde zwembad. Geen betere plek om met een heldere geest uw volgende auto te kiezen.

Meer info: http://autosalon.be/

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen