Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Brief van de CEO van Interparking

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

De afgelopen maanden heeft de gezondheidssituatie geleid tot drastische maatregelen die een directe impact hebben gehad op de actoren die dagelijks bijdragen aan de vitaliteit van onze hoofdstad. Interparking is niet aan dat fenomeen ontsnapt.

De positieve evolutie van de indicatoren in verband met de verspreiding van de pandemie heeft een geleidelijke heropening van de verschillende emblematische plaatsen van het economisch, commercieel, sociaal en cultureel weefsel van Brussel mogelijk gemaakt. Toch maken we ons zorgen over de omstandigheden waaronder we de heropstart moeten organiseren, in het bijzonder in Brussel (vermenigvuldiging van woonwijken en de zones 20km/u; verwijdering van 40 kilometer aan verkeerswegen vervangen door fietspaden). Bovendien hebben we de afgelopen dagen ook te maken gehad met gewelddaden, plunderingen en vandalisme. Deze onaanvaardbare daden waren gericht op winkeliers die elke dag vechten om onze hoofdstad haar glans terug te geven.

De Belgische economie heeft net een uiterst moeilijke periode achter de rug. We kunnen niet toestaan dat iemand de kans op herstel na een maandenlange lockdown, weliswaar noodzakelijk, zou komen te verstoren.

Meer dan ooit, bundelt Interparking en alle economische spelers hun krachten om de aantrekkingskracht dan onze hoofdstad te verdedigen. Dit is de enige voorwaarde om van de heropstart een succesverhaal te maken voor ieder onze ons.

Om die reden, sluit Interparking zich aan bij het onderstaande verzoekschrift dat pleit voor een aantrekkelijkere, veiligere en gastvrijere hoofdstad. U kunt op uw beurt uw steun betuigen door op de volgende link de petitie te tekenen:

https://www.petities.com/ja_voor_een_aantrekkelijk_veilig_en_gastvrij_brussel

Tot binnenkort in onze parkings,

Roland Cracco
CEO – Interparking

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen