Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Promotie
27 okt 2022

Brussel : 50% korting in Parking Brucity

Spiksplinternieuw, Parking Brucity, uw uitvalsbasis voor een geslaagde dag in de hoofdstad.

Dankzij de uitzonderlijke ligging, ­− op een boogscheut van het Brouckèreplein, op een steenworp van de Sint-Katelijnekerk en op 5 minuten wandelafstand van de Grote Markt − , biedt deze gloednieuwe parking een praktische en efficiënte oplossing voor alle werknemers van het nieuwe Administratief Centrum van de Stad Brussel, voor mensen die vaak naar Brussel komen voor hun werk, maar ook voor wie hier een daguitstap maakt. Voor de mensen met veel heimwee : hier stond niet zo lang geleden de bekende Parking 58.

Slenter door de straten van de stad of ontmoet uw collega’s of vrienden in een typische bistro, een trendy brasserie of een sterrenrestaurant.

In het stadscentrum is er van alles te doen voor jong en oud: bioscopen, musea, concertzalen, winkelgalerijen, bijzondere monumenten, toeristische straten en zelfs gezellige steegjes waar u muurschilderingen met kleurrijke stripfiguren kan bewonderen.

Parking Brucity, die pal in het centrum van de hoofdstad staat, is uitgerust met luchtzuiveringssystemen met spitstechnologie. Bovendien zijn er 33 oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar.

De parking beschikt over 450 parkeerplaatsen voor wagens, 250 voor fietsen, 8 voor motoren en 11 voor personen met beperkte mobiliteit. Hij is 24/7 toegankelijk en tegen halve prijs dankzij de Pcard+.

En hij is zelfs nog goedkoper voor studenten dankzij de studentenabonnementen.

Wilt u uitgaan of overnachten in Brussel? Laat uw wagen een nachtje staan in de hoofdstad voor een zacht prijsje: € 3 per nacht met de Pcard+.

Meer info vindt u heel eenvoudig op de webpagina over deze parking.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen