Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Gentse Feesten

De Gentse Feesten vieren al hun 175e verjaardag! Het event staat bekend als een van de meest eclectische muziekfestivals van België tijdens de zomer, maar weinig mensen weten dat het al bestaat sinds 1843. Tegenwoordig vinden elk jaar meer dan 1,7 miljoen bezoekers de weg naar het festival, met een gemiddelde van meer dan 100.000 bezoekers per dag. Het is duidelijk dat geen enkele Gentenaar eraan kan ontsnappen.

Het festival was altijd al fier op zijn volkse verankering, met een aanbod van vele gratis concerten voor iedereen, ook voor kinderen.

Een greep uit het programma dit jaar: de concerten van Arno met Tjens Matic, The Scabs, Absynthe Minded, Stef Kamil Carlens, voormalig lid van dEUS en oprichter van Zita Swoon, Gainsbourg en Brassens kregen elk een avond tijdens dewelke ze worden gehuldigd, en er is ook een DJ set van TLP.

Soul en funk zullen eveneens van de partij zijn met een buitengewone avond waarop The Motown Supremacy de sfeer erin houdt.

Het traditionele vuurwerk zal dit jaar worden gehouden op 15 juli, vlak na de uitzending van de grote finale van de Wereldbeker voetbal op reuzenscherm.

Meer inlichtingen? https://gentsefeesten.stad.gent/

Waar parkeren?

Om optimaal te genieten van uw bezoek aan Gent, kunt u profiteren van verlaagde tarieven in onze parkeergarages Center en Kouter. Dankzij uw Pcard+ geniet u van een korting van 30 % op de gebruikelijke tarieven van deze twee parkings in hartje Gent.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen