Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Historische rally

In 1958 zag Interparking het licht in de marge van de Wereldtentoonstelling van Brussel. Precies zestig jaar geleden rees Parking 58 uit de grond, om plaats te bieden aan de voertuigen van de talrijke bezoekers die ter gelegenheid van dit buitengewone evenement massaal naar de hoofdstad kwamen afgezakt. Destijds had «Vrolijk België» unieke animatie te bieden in het Brusselse stadscentrum: zangers, muzikanten, acrobaten, bloemenverkopers, koetsiers, cafés en ambachtslui lokten de toeristen die de duizend-en-een facetten van de kasseisteegjes van de hoofdstad konden ontdekken.

Om de zestigste verjaardag van de oprichting van Parking 58 – vandaag afgebroken om plaats te maken voor de toekomstige zetel van Brucity in 2020 – te gedenken, stellen wij voor u opnieuw in Vrolijk België onder te dompelen tijdens een exclusieve historische rally. Op het programma: een wandelparcours van twee uur boordevol ongewone anekdotes en folklore. Na het vertrekpunt aan het Vaudevilletheater volgen de Sint-Hubertusgalerijen, het bekende café La Mort Subite met zijn brouwtraditie, het legendarische theater van Toone en zijn marionetten, met als eindpunt de cafés Cirio en Falstaff aan weerszijden van de Beurs.

De wandeling wordt geleid door een ervaren gids die groepen van maximaal 10 deelnemers onder zjin hoede neemt, om een optimale interactie met de bezoekers te waarborgen.

Wij bieden 5 x2 plaatsen aan voor de rondleiding op zaterdag 21 april om 17u30. Vertrek tegenover het Vaudevilletheater.

Interesse? Neem bij de hand de code die beschikbaar is onderaan uw newsletter en neem deel aan onze wedstrijdom je tickets te winnen. Succes!
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Waar parkeren? In Parking Grote Markt  parkeert u in het volle stadscentrum van Brussel en heeft u toegang tot alle toeristische trekpleisters in hartje hoofdstad.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen