Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Psalms Experience

Dit jaar blaast het Klarafestival 50 kaarsjes uit en biedt het zoals altijd een eclectisch en zorgvuldig geselecteerd programma aan. Als historische sponsor van het evenement geven wij 5 x2 tickets weg voor een ronduit buitengewone avond: het dubbelconcert «The Psalms Experience» van dinsdag 20 maart, gespreid over Flagey en Abdij Ter Kameren.

Bij die gelegenheid zullen eerst het Nederlands Kamerkoor en dan het Det Norske Solistkor psalmen vertolken die de geschiedenis van de muziek hebben getekend, met tussenin lezingen van internationale sprekers. In de kijker: voorouderlijke gedichten waarin het menselijke lot, de Mens in zijn relatie tot het goddelijke aan bod komen. Deze dubbele avond in het teken van de spiritualiteit vangt om 20 uur aan in Flagey en wordt vanaf 22 uur voortgezet in het buitengewone kader van de Abdij Ter Kameren. Op het programma van «The Psalms Experience»: 75 psalmen, 75 componisten, 3 koren, 6 concerten, 3 dagen, 2 locaties en prestigieuze namen als Bach, Monteverdi, Caroline Shaw of Rachmaninov.

Wij nodigen u uit voor de voorstellingen van dinsdag 20 maart, met als ondertitel «A Mirror for Today’s Society» en «Abandonment».

Interesse? Neem bij de hand de code die beschikbaar is onderaan uw newsletter en neem deel aan onze wedstrijdom je tickets te winnen. Succes!

Waar parkeren? Vind de parking die u het best past op onze website en profiteer van ons avondtarief van 5 euro dankzij uw Pcard+.

Meer info: www.klarafestival.be

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen