Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Internationaal

De hele elite van de parkeerwereld was op 21 september in Rotterdam bijeengekomen voor het tweejaarlijkse congres van de European Parking Association. Pers en vakwereld hadden verwachtingsvol uitgekeken naar dit grote treffen: het is immers de gelegenheid om de beste parkeergarages van het continent te lauweren.

Interparking ging aan de haal met de award in de categorie «beste renovatie» voor de parkeergarage Am Museumquartier van Contipark Austria, gelegen in het hart van de trendy culturele wijk van Wenen. Het Museumquartier strekt zich uit over 90 000 m2 en omvat liefst 60 culturele instellingen, waardoor het meteen het grootste kunst- en cultuurcomplex ter wereld is. De parkeergarage in deze wijk is bijzonder strategisch gelegen en verleent ook snel toegang tot de Mariahilfer Strasse, één van de hoogst aangeschreven winkelstraten van Wenen.

De Parking Am Museumquartier telt 980 parkeerplaatsen. De renovatie- en moderniseringswerken waren gespreid over twee jaar. De betonnen structuur werd volledig herzien, de plattegrond van de parking werd helemaal herdacht en uitgerust met een nieuw parkeerbeheersysteem. Op technisch gebied werd gekozen voor de recentste nieuwigheden, met onder meer de installatie van een ledverlichting met een minimale milieu-impact. Tot slot werd de hele parking van vloer tot plafond nieuw in de verf gestoken.

De opgemerkte aanwezigheid van Interparking tijdens het EPA-congres bleef dit jaar niet beperkt tot Oostenrijk. Wij waren ook genomineerd voor de Intercontinental parkeergarage van Boekarest (categorie renovatie), de rode Pcard in België (categorie marketing) en Castel Gandolfo in Italië (categorie parkeren langs de weg). De jury beoordeelde de parkings onder meer op criteria zoals de grootte van de parkeerplaatsen, de functionaliteit, het beheer en de aangeboden parkeerdiensten.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen