Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
14 dec 2023

Vier Winterpret met Interparking!

“Winterpret” in Brussel is uitgegroeid tot een onmisbare attractie, die bewoners en toeristen van over de hele wereld aantrekt. En als je van plan bent om met de auto te gaan, heeft Interparking een mooie verrassing voor u…

Noteer deze data: de festiviteiten van “Winter” zullen doorgaan tot 31 december, elke dag van 12.00 tot 22.00 uur. Bovendien zullen de vieringen op de Grote Markt (met zijn prachtige kerstboom en lichtshow) en op het De Brouckère-plein (met zijn ijsbaan en curlingbanen) toegankelijk zijn tot zondag 7 januari 2024.

Winterpret is op de eerste plaats een van de meest geliefde kerstmarkten in Europa. Maar het is ook een scala aan diverse activiteiten. Onder al deze activiteiten vinden we kinderanimaties (op de Zwartetoren, op woensdagmiddagen), klassieke concerten in de Sint-Katelijnekerk of de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal, en natuurlijk de onmisbare ijsbaan. Rond de ijsbaan vind je entertainment, een DJ-set met diverse muziek, een speciale zone voor de allerkleinsten en zelfs drie nieuwe curlingbanen. Dit alles wordt natuurlijk versterkt door een warme en gezellige sfeer.

Dus, ben je klaar voor een onvergetelijk bezoek? Als je ervoor kiest om met de auto te gaan, denk er dan aan om te parkeren in een van onze parkings:

Je kunt kiezen voor de Parkings Rogier, Albertina, Poelaert of Wet, waar je vanaf 19.00 uur kunt genieten van een voordelig tarief: slechts € 5,40 met uw Pcard.

Een andere optie is Passage 44, met een tarief van € 9 voor 24 uur voor Pcard-houders.

Haal het maximale uit Winterpret in Brussel met Interparking!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen