Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Klarafestival

Breng de passie opnieuw tot leven

Woon dankzij Interparking op 18 maart het “Human Requiem” bij op het Klarafestival. Wij geven 5×2 tickets voor dit buitengewone optreden weg, alsook een VIP-cocktail op/in XXX.

“Human Requiem” zal worden opgevoerd door het Radiokoor van Berlijn. In deze bijzondere adaptatie van Ein Deutsches Requiem van Brahms zit het publiek tussen koorzangers, solisten en pianisten, in een theatrale regie van Jochen Sandig en Sasha Waltz.

Passie en spiritualiteit

De editie 2016 van het Klarafestival loopt van 9 tot 24 maart in Brussel. Gewoontegetrouw draait op het Klarafestival alles rond grote muziek, met het accent op een eclectische programmatie waarin ook theater, film en beeldende kunsten aan bod komen.

Dit jaar is het festival opgevat als een collage van universele verhalen over de passie van de Mens en zijn compassie met de medemens. De organisatoren kozen als vertrekpunt religieuze en spirituele muziek, die zij omzetten in een staalkaart van passiemuziek.

Verwacht u aan alle muziekstijlen, van de oudste tot de modernste, van heel oosters tot helemaal westers, van traditioneel tot uiterst vernieuwend. Deze reis neemt verschillende vormen aan: concerten, muziektheater, film of andere grafische concepten.

Dit kleurrijke programma nodigt u uit om even stil te staan bij de rol van religie, spiritualiteit, verzoening, identiteit, lijden en vooral dan medelijden in deze tijd van immense diversiteit, toenemende polarisering en strijd om de eigen waarheid.

Het thema is ogenschijnlijk ernstig en zwaar op de hand, maar het Klarafestival blijft in de eerste plaats een groot feest, een ode aan de universele en helende kracht van muziek en aan de onophoudelijke instroom van nieuwe ideeën en verrassende concepten.

Als partner van het Klarafestival schenkt Interparking 10×2 tickets voor de opvoering van “Human Requiem” op 18 maart. De winnaars krijgen bovendien een exclusieve VIP-cocktail aangeboden.

Om deel te nemen, vult u gewoon ons formulier in :  www.pcard.be/concert-nl
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen