Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Promotie

Tot 49% korting op de parking in Zaventem

Voor uw reizen naar het buitenland stelt Interparking u tal van oplossingen voor waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot de terminals van Brussels Airport.

Zo zijn de parkings “Fast Zones” (voortaan over twee verdiepingen) en P1 heel geschikt voor een snelle check-in. U vertrekt op zakenreis? Op deze parkings bevindt u zich vlak voor de vertrekterminal, zodat u probleemloos aan boord kunt gaan.

Als u houder bent van een Pcard+, geniet u bovendien aanzienlijke kortingen op de tarieven van deze twee parkings. Als u er minder dan een uur blijft, de tijd die nodig is om een vriend aan de terminal af te zetten, kan de korting oplopen tot 49% in de Fast Zones! Als u langer parkeert, geniet u standaard een korting van 21%. U krijgt ook een korting van 10% in parking P1 Front. Deze parkings zijn dus bijzonder aantrekkelijk voor een korte stop alvorens aan boord te gaan. Zo vertrekt u met een gerust gemoed en… een goed gevulde portemonnee!

Nog meer goed nieuws als u binnenkort het vliegtuig neemt: op 1 februari openden wij parking Discount 2, die een uitbreiding is van parking Discount 1. Zo biedt Interparking buiten de luchthaven 700 bijkomende plaatsen aan, tegen een tarief dat is afgestemd op kleine budgetten.

Deze actie is niet meer geldig.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen