Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Koningin Elisabethwedstrijd

Sinds 1937 is de Koningin Elisabethwedstrijd uitgegroeid tot een referentie voor jonge muzikanten op de drempel van een internationale carrière, die hun kunnen willen tonen aan het grote publiek.

Na de cello vorig jaar staat deze editie in het teken van de zang. De wedstrijdsessies lopen van 1 tot 12 mei. Meer dan 300 kandidaten dienden zich bij de jury aan, van wie er 55 werden geselecteerd: 37 vrouwen en 18 mannen met 18 verschillende nationaliteiten.

Na afloop van de eerste sessies en de halve finales geven 12 finalisten, ingedeeld in groepen van 4, van 10 tot 12 mei het beste van zichzelf op het podium van het Paleis voor Schone Kunsten. De kandidaten zullen drie tot zes stukken van hun keuze vertolken. De werken moeten verschillen van deze in de halve finale en moeten worden gekozen uit het door de Wedstrijd samengestelde repertoire. Er mogen maximaal twee stukken van dezelfde componist worden opgevoerd. De finalisten zullen worden begeleid door het Symfonieorkest van de Munt onder de leiding van Alain Altinoglu.

Als partners van het evenement geven wij 18x 2 tickets weg voor de laatste sessie van de finalisten op 12 mei om 20 uur. Na afloop van de optredens volgt de bekendmaking van de eindrangschikking.

Interesse?
Waag uw kans door deel te nemen aan onze wedstrijd.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Meer info:
www.cmireb.be

Waar parkeren?
In parking Albertina Square zijn 714 parkeerplaatsen tot uw beschikking. Uw Pcard+ geeft u recht op een voordeeltarief van 5 euro voor de hele avond.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen