Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Lifestyle
04 mei 2018

Tentoonstelling REVLT!

In 2018 vieren wij de 50e verjaardag van de gebeurtenissen van Mei 68. Wat begon als een studentenoproer, leidde tot een grootschalig debat over maatschappelijke kwesties zoals de evolutie van de democratie, de vertegenwoordiging van minderheden in de openbare ruimte en de participatie van de burger in de beslissingsorganen.

50 jaar later herdenkt de stad Brussel deze gebeurtenissen met «2018, jaar van de contestatie». In dit kader ontvangt de Vanderborght Building in Brussel REVLT! voor een hernieuwde kijk op het thema van de hedendaagse revoltes. Na een projectoproep selecteerden de organisatoren werken van 35 Belgische kunstenaars die hun eigen persoonlijke revolte tot uitdrukking brengen. Ze vonden een billijk evenwicht tussen gevestigde namen van de Belgische hedendaagse kunst en street art, zoals Metallic Avau, Boris Dambly, FSTN of Mathieu Zurstrassen, en opkomende kunstenaars, van wie een aantal pas afgestudeerd zijn.

De selectie wil resoluut eclectisch, transdiciplinair, didactisch en zo toegankelijk mogelijk zijn. De tentoongestelde kunstenaars nemen een standpunt in over uiteenlopende thema’s als migratie, de plaats van de vrouw in de maatschappij of de rechten van minderheden.

Op het einde van het parcours worden de bezoekers gepeild naar hun eigen bekommernissen: welke onderwerpen liggen u na aan het hart in 2018?

Interesse?
Interparking schenkt 10x 2 tickets weg voor een bezoek met gids. Waag uw kans door deel te nemen aan onze wedstrijd
.

Meer info:
REVLT!
Van 10 mei tot 10 juni
Vanderborght Building
Schildknaapstraat 50
1000 Brussel
www.revlt.be

Waar parkeren?   

In parking Schildknaap, vindt u 484 parkeerplaatsen, laadpalen voor elektrische auto’s en betaalt u een tarief per kwartier.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen