Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Musiek: 40x 2 tickets te winnen

De Koningin Elisabethwedstrijd: beleef een uitzonderlijk concert

Al bijna 80 jaar brengt de Koningin Elisabethwedstrijd de fine fleur van de klassieke muziek samen. Het oorspronkelijke idee voor dit gebeuren kwam van Koningin Elisabeth, echtgenote van Albert I en zelf een talentvolle violiste. Van bij de eerste editie in 1937 was de wedstrijd bedoeld om muzikaal talent tot de leeftijd van 30 jaar in de schijnwerpers te zetten.

Vandaag geldt het concours als een van de meest prestigieuze wedstrijden ter wereld en is het voor heel wat musici een springplank geworden naar een schitterende internationale carrière. Er is afwisselend een wedstrijd voor zangers, violisten, pianisten en componisten.

De Koningin Elisabethwedstrijd is een niet te missen afspraak voor echte muziekliefhebbers. Tijdens de editie 2016 staat de piano centraal.

Naar aanleiding van dit evenement heeft Interparking de eer u uit te nodigen voor een uitzonderlijke avond. Op 6 juni om 20 uur is er in Bozar een uniek optreden van de 4e, 5e en 6e laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd 2016, begeleid door het orkest van deFilharmonie onder leiding van Thierry Fischer. Dit concert vindt plaats in de Henry Le Boeufzaal.

Als partner van deze avond bieden wij u hiervoor 40 x 2 vrijkaarten aan. U krijgt plaatsen van categorie 1, de beste zitjes. Zo kunt u van de vertolking door deze artiesten genieten met het beste zicht en de beste klank.

Interesse? Om deel te nemen dient u enkel ons formulier in te vullen. De gelukkige winnaars worden door lottrekking bepaald. Veel geluk!
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Een concert in Bozar? Denk aan onze parking “Albertina – Square”!

Voor een vast bedrag van 5 euro kunt u hier de hele avond parkeren, vlak bij de Kunstberg.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen