Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Op twee wielen door Amsterdam

Amsterdam draagt een reputatie van rebelse en dwarse stad met zich mee en had altijd al een zekere aantrekkingskracht op zowel de nieuwsgierige bezoeker als de habitué. Jacques Brel had over gelijk welke haven kunnen zingen, maar vond wel zijn inspiratie bij die van Amsterdam.

Amsterdam blijft ook vandaag verbazen. Met haar 800.000 inwoners is de stad een van de economische longen van Nederland. Haar beroemde openbare tulpen- en andere markten getuigen van de drukke handelsactiviteit die er het ritme van het stedelijke leven bepaalt. De reien, de parken en de nauwe straatjes tussen hoge bakstenen gevels maken van Amsterdam een gedroomde bestemming voor een ontspannen verblijf.

Iedereen wil naar het Rijksmuseum om de meesterwerken van de grote Vlaamse schilderkunst te bewonderen. Maar ook het Van Goghmuseum lokt kunstliefhebbers uit de hele wereld. Amsterdam heeft daarnaast ook zijn avantgardistische kant, getuige het Stedelijk Museum. Dit wil de moderne en hedendaagse kunst voor iedereen toegankelijk maken via tentoonstellingen met internationale faam. Deze drie instellingen behoren tot de bekendste musea ter wereld.

Het is aangenaam om Amsterdam te voet of – beter nog – met de fiets te verkennen. Leken zullen verbaasd staan hoe snel ze wennen aan de fietsers die op elk moment en overal kunnen opduiken. De stad zorgt echter voor vele beveiligde fietspaden met eigen verkeersborden.

Om Amsterdam in optimale omstandigheden te ontdekken, heeft parking IJDock er een originele aanbieding voor u in petto. Zo geniet u een forfait vanaf 10 euro per dag en kunt u een fiets reserveren om de stad te verkennen.

Interesse? Reserveer vandaag uw plaats in parking IJDock.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen