Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Black Friday: koopjesjacht

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 29 november. De traditie is overgewaaid uit de Verenigde Staten: de dag na Thanksgiving (de vierde donderdag van november) geven de Amerikanen het startschot voor de eindejaarsaankopen. De handelaars maken daar gebruik van en bieden vele promoties aan om klanten te lokken.

Sinds enkele jaren is deze traditie de Atlantische Oceaan overgestoken en bestaat ze nu ook in België. Black Friday blijft trouwens niet beperkt tot alleen de vrijdag. De koopjes blijven vaak het hele weekend gelden, ook op zondag. Tegenwoordig spreken we tevens van Cyber Monday, de eerste maandag na Black Friday: een dag helemaal in het teken van promoties op elektronica (computers, tablets, smartphones, spelconsoles, enz.)

Voor een geslaagde winkeluitstap kiest u best een winkelcentrum in de buurt van een van onze parkings: zo geniet u het beste tarief dankzij uw Pcard+ en hoeft u niet ver te stappen om uw aankopen in uw auto te droppen. Raadpleeg de website www.pcard.be voor de volledige lijst met uw voordelen.

Brussel

Nieuwstraat, Naamsepoort, Woluwe Shopping, Louizalaan, Gulden Vlieslaan, Westland Shopping Center, Dansaertstraat? Wat ook uw favoriete merken zijn, in Brussel vindt u altijd uw gading.

Waar parkeren?

De parkings Twee Poorten, Tussen 2 Poorten en Gulden Vlies liggen op een boogscheut van de Naamsepoort en de Gulden Vlieslaan. Voor de chique boetieks van de Louizalaan kiest u beter voor parking Stefania-Louiza.

Ook hebben wij een aanbod van bijna 2.000 parkeerplaatsen in het Woluwe Shopping.
Voor City 2 en de Nieuwstraat kunt u terecht in de parkings City 2of Kruidtuin Sint-Jan

Geef voor het stadscentrum en de Dansaertwijk de voorkeur aan parkings Schildknaap, Munt, Grote Markt of De Brouckère.

U shopt liever in de westelijke wijken van Brussel? Dan verwachten wij u in het Westland Shopping Center

Antwerpen

Antwerpen blijft de Belgische hoofdstad van de modeontwerpers. Spring voor design – modern of vintage – zeker binnen in de boetieks langs de hoofdassen van de metropool. Kuier rond en ontdek ware pareltjes. U verkiest de grote merken? Dan moet u naar de Meir.

Waar parkeren?

De parkings Meir, Oudaen, Lombardia, Stadsschouwburg, Horta en Hopland hebben samen een aanbod van bijna 2.000 parkeerplaatsen in de onmiddellijke buurt van de populairste winkelstraten van de metropool.

Namen

Wist u dat Namen ruim 1.000 handelszaken, boetieks en restaurants te bieden heeft? Om er naartoe te gaan, kiest u voor parking Beffroi en zijn 250 parkeerplaatsen.

Brugge

Uiteraard zijn er kant en chocolade. Maar er is nog veel meer. Trek op verkenning in de kleine shops van het Venetië van het Noorden.

Waar parkeren? Onze suggesties: parkings ‘t ZandZilverpand of Katelijne

Gent

Gent bezit een stevig argument om klanten te lokken: de stad heeft de meest uitgestrekte voetgangerswinkelzone van het land.

Waar parkeren?

Kies voor het stadscentrum de parkings Center en Kouter. In de rand kunt u terecht in parking Gent Zuid, bij het binnenrijden van de stad.

Luik

Belle-Île, Médiacité of de boetieks van de voetgangersstraten… De Vurige Stede biedt shoppingliefhebbers mogelijkheden bij de vleet.

Waar parkeren?

Parking Cité heeft 364 parkeerplaatsen te bieden. Parking Saint Georges telt 205 plaatsen.

Aalst

En waarom niet profiteren van Black Friday om Aalst te ontdekken? In parking Hopmarkt omvat ons aanbod 317 plaatsen. Van daaruit kunt u rondkuieren in de winkelzones van het stadscentrum.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen