Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Wedstrijd « Deep cleaning »

Interparking biedt carwashdiensten aan in vier parkings: Stefania-Louiza en 2 Portes in Brussel, P1 VIP en P Lock in Brussels Airport. Uw auto laten wassen tijdens het parkeren is bijzonder praktisch: u profiteert van een hoogstaande schoonmaakbeurt en krijgt uw auto kraaknet terug.

Uiteraard kunt u uw carwash personaliseren met opties die afhangen van uw behoeften: wassen van de buitenkant, wassen van de binnenkant, polish, enz. Voortaan kunt u ook kiezen voor deep cleaning, de top service van carwash.

Op het menu:

  • – Buitenreiniging
  • – Shamponeren van de zetels van uw wagen via een injectie- extraxtie methode waardoor we de originele kleur van het textiel terug kunnen brengen. 
  • – Reiniging en behandeling van het leder van uw wagen om de originele soepelheid te bewaren.

Deep cleaning is de luxeoplossing voor klanten die hun auto «showroom»-klaar willen ophalen. Tevens is het een formule die beantwoordt aan de behoeften van professionele klanten die hun bedrijfswagen op het einde van het leasingcontract opnieuw moeten inleveren.

In de parkings van Brussels Airport vindt deze service tegen het unieke tarief van 139 EUR. Voor de parkings van Brussel-stad hangt het tarief af van het te leveren werk. Wanneer u uw wagen binnenbrengt, zal een werknemer u meedelen hoeveel u naar schatting zult betalen: 95 EUR als de schoonmaak minder dan 2 uur duurt, 140 EUR als meer dan 2 uur nodig is.

Met uw Pcard+ geniet u een korting van 20%.

Wij geven een grondige carwashbeurt weg. Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een grondige schoonmaakbeurt. Speel mee!
Deze wedstrijd is afgelopen.

Interesse? Ontdek alle details van ons aanbod van carwashdiensten en reserveer uw eigen  sessie op onze carwashsite: www.carwash.interparking.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen