Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Wallonië feest

De traditie wil dat Namen in het derde weekend van september een feestje bouwt en zich opmaakt voor een dolle week. Van 12 tot 16 september pakt de hoofdstad van Wallonië uit met een gevarieerd muzikaal programma, waarin een hoofdrol is weggelegd voor artiesten van de Fédération Wallonie Bruxelles.

Op 12 september palmen Aeroplane, Henri PFR en Kid Noize de Place Saint-Aubain in, om deze zomer nog één keer de temperatuur te doen stijgen. De Place d’Armes vormt het decor voor een concert van de folkgroep Winter Woods, waarna Attitude zijn eigen versie zal brengen van een resem Franse rockklassiekers.

De dag nadien, vrijdag de 13e, trotseert u het noodlot in het gezelschap van Typh Barrow, de Brusselse zangeres die een zomerhit scoorde met haar single ‘Replace’. De unieke band Mister Cover zal dan weer de Place Saint-Aubain op stelten zetten met covers van de grootste pophits.

Op zaterdag 14 september staat Alice on the Roof bovenaan de affiche. De groep zal het podium delen met tal van vrienden, onder wie Saule en Juicy.

Tijdens de hele duur van de festiviteiten brengt de Quartier de l’Ange hulde aan enkele grote namen uit de Belgische variété, zoals Sandra Kim, Alec Mansion en Philippe Lafontaine, terwijl één avond helemaal in het teken zal staan van Pierre Rapsat.

Folklore, erfgoed en tradities mogen natuurlijk niet ontbreken: de overhandiging van de Sleutels van de stad door de burgemeester aan de wijkverenigingen, een tentoonstelling van oude foto’s van de 12 historische wijken, de Route du Peket om natuurlijk met mate te nuttigen, het onvermijdelijke Combat de l’Echasse d’Or, en de begrafenis van l’Arsouille, de figuur die symbool staat voor de schelm, als traditionele afsluiter van de festiviteiten.

Meer informatie en volledig programma: fetesdewallonie.be

Waar parkeren?

Parking Beffroi biedt meer dan 250 plaatsen. Vergeet uw Pcard+ niet om te profiteren van de beste tarieven.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen