Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Brussel en Antwerpen : Week van de mobiliteit

De Europese week van de mobiliteit loopt van 16 tot 22 september. U kunt dan profiteren van de traditionele «autoloze zondagen». Interparking viert mee en stelt voor om bovengronds ruimte vrij te maken voor voetgangers en andere gebruikers van de zachte mobiliteit.

Brussel

Op zondag 22 september mogen geen auto’s rijden op het grondgebied van de stad Brussel en in het hele Brusselse Gewest, met uitzondering van openbaar vervoer, taxi’s, hulp- en ordediensten, en voertuigen met een pasje.

Op het programma staat heel wat animatie, zodat u Brussel eens anders leert kennen: van 20 tot 23 september de beurs Bike Brussels in Tour & Taxis, het festival Folklorissimo op de Grote markt, dat in het teken staat van Spanje, de opening van het seizoen van het Bronks Theater, enz.

Voorts kunt u feestvieren op Bucolic Brussels (vroeger Landelijk Brussel) in het Warandepark, op het Koningsplein en op het Paleizenplein: foodtrucks, brouwers, activiteiten voor kinderen, shows, vegan village, ambachtslui, plaatselijke verenigingen, enz.

Meer info: https://www.brussel.be/week-van-de-mobiliteit-en-autoloze-zondag-2019

Antwerpen

In Antwerpen is dit jaar 15 september uitgeroepen tot autoloze zondag. De stad organiseert heel wat activiteiten, zoals wandelingen of fietstochten. Voor animatie kunt u terecht op 4 plaatsen. Er zijn BMX-demonstraties, workshops rond de nieuwe trends op het gebied van alternatieve mobiliteit, testritten met elektrische fietsen en informatiesessies over de lage emissiezones. Deze activiteiten zijn verdeeld over de Groenplaats, het Operaplein, de Scheldekaaien en het Museum aan de Stroom (MAS).

Meer info: https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/antwerpen-autovrij

Gratis parkeren bij Interparking

Om iedereen optimaal te laten profiteren van de autoloze zondagen, kunt u gratis parkeren bij Interparking. Zo maakt u op de openbare weg ruimte vrij voor de andere gebruikers.

Hoe gaat u tewerk?

Belangkrijk: vanaf vrijdag 6 september kunt u op deze twee websites terecht. Zo kunt u gratis parkeren van de zaterdagavond vóór de autoloze zondag tot zondag 19u.

In Antwerpen: surf naar de website www.autolozedag.be/antwerpen en reserveer vóór 9 september uw gratis parkeerplaats in een van de 6 deelnemende parkings.

In Brussel: surf naar de website www.autolozedag.brussels en reserveer vóór 18 september uw gratis parkeerplaats in een van de 3 deelnemende parkings.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen